Ο Elton John έχει χορέψει με τη βασίλισσα Ελισάβετ το "Rock Around the Clock"

Fun Fact: Η βασίλισσα δεν άφησε την τσάντα της!

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στη νέα του αυτοβιογραφία, που φέρει απλά τον τίτλο Me, ο Elton John μοιράστηκε μεταξύ άλλων ιστοριών και μία από τη βραδιά που έπαιξε μουσική στο κάστρο του Windson για τα 21α γενέθλια του πρίγκιπα Andrew. Ήταν η βραδιά που χόρεψε με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από την performance του Elton John, γινόταν ένα dance party στην αίθουσα χορού, όπου ο DJ έπαιζε μουσική σε αρκετά χαμηλή ένταση ως ένδειξη σεβασμού προς τη βασίλισσα. "Η πριγκίπισσα Άννα μού ζήτησε να χορέψω μαζί της το 'Hound Dog' του Elvis Presley. Με το να χορέψω, εννοώ να πατάω εναλλάξ στο κάθε πόδι προσπαθώντας να κάνω όσο πιο σιγά μπορούσα για να μην ακουστώ πάνω από τη μουσική" γράφει ο Elton John στην αυτοβιογραφία του. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ, αφού στον χορό μπήκε κυριολεκτικά και η βασίλισσα Ελισάβετ. Και κάπως έτσι, ο Elton John βρέθηκε να χορεύει και με τις δύο το "Rock Around The Clock" του Bill Haley.

"Τώρα λοιπόν προσπαθούσα να χορέψω όσο το δυνατόν πιο αθόρυβα με την πριγκίπισσα Άννα και τη βασίλισσα που κρατούσε την τσάντα της, σε κάτι που φαινόταν ως το πιο χαλαρό ντίσκο του Bill Haley. Έβαλα τα δυνατά μου για να διατηρήσω μια έκφραση στο πρόσωπό μου που υποδύκνειε ότι αυτή ήταν μια τελείως φυσιολογική κατάσταση" συνεχίζει. Είναι αυτή η καλύτερη ιστορία ενός rock star; Μάλλον ναι!