Η προσωπική βοηθός της βασίλισσας γράφει ένα βιβλίο για τη φιλία τους

Ανέκδοτες φωτογραφίες και λεπτομέρειες από τη ζωή στο παλάτι.

Η Angela Kelly, προσωπική βοηθός της βασίλισσας Ελισάβετ τα τελευταία 25 χρόνια, γράφει ένα βιβλίο για τη ζωή στο παλάτι αλλά και τη μεταξύ τους συνεργασία. Η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε προσωπικά στην Kelly την άδεια συγγραφής του εν λόγω βιβλίου - η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια επιτρέπει κάτι αντίστοιχο σε εργαζόμενό της. 

Η προσωπική βοηθός της βασίλισσας γράφει ένα βιβλίο για τη φιλία τους

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει ανέκδοτες φωτογραφίες, λεπτομέρειες των προσωπικών τους στιγμών και της σχέσης τους, που ξεκίνησε αρχικά ως τυπική και επαγγελματική  και εξελίχθηκε σε μια δυνατή φιλία. 

queen elizabeth

Η Samantha Cohen, πρώην γραμματέας της βασίλισσας Ελισάβετ, δήλωσε: "Το βιβλίο καταγράφει την ξεχωριστή επαγγελματική σχέση μεταξύ της βασίλισσας και της γυναίκας που υπήρξε βοηθός και ενδυματολόγος της για πάνω από δύο δεκαετίες: της Angela Kelly".

angella kelly

"Δίνει μια σπάνια εικόνα των απαιτήσεων της δουλειάς δίπλα σε μία μονάρχη και κερδίζουμε στοιχεία για μια επιτυχημένη εργασιακή σχέση που χαρακτηρίζεται από χιούμορ, δημιουργικότητα, σκληρή δουλειά και αμοιβαία δέσμευση στην υπηρεσία και το καθήκον. Η Angela είναι μια ταλαντούχα γυναίκα που μας εμπνέει, και που έχει καταγράψει τις σημαντικές στιγμές της μακράς σταδιοδρομίας της με τη βασίλισσα για να τις μοιραστεί με όλους μας" πρόσθεσε. 

Η Kelly είναι το πρόσωπο πίσω από τις δημόσιες εμφανίσεις της βασίλισσας, και το στυλ της, ενώ πολλές φορές έφτιαχνε η ίδια τα ρούχα της, συμπεριλαμβανομένου και του κίτρινου ensemble που φόρεσε στον γάμο του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge.

Το βιβλίο The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe κυκλοφόρησε στις 29 Οκτωβρίου, μαζί με το audiobook, το οποίο διαβάζει η Kelly.