Η Miranda Kerr έγινε για 3η φορά μαμά

H Miranda Kerr απέκτησε το δεύτερο παιδί της με τον Evan Spiegel, μετά τον 1ος έτους Hart.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Miranda Kerr λέγεται ότι έφερε πριν μερικές μέρες στον κόσμο το τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με το δεύτερο σύζυγό της, Evan Spiegel. Το μοντέλο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα το χαρμόσυνο νέο.

Ο μικρός έχει ήδη δύο μεγάλους αδερφούς, τον 1ος έτους πρωτότοκο γιο της Kerr και του Spiegel, Hart και τον 8χρονο Flynn, γιο της Kerr με τον πρώην σύζυγό της, Orlando Bloom.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί τον Μάρτιο. Το μοντέλο δεν αποκάλυψε πολλά για την εγκυμοσύνη της. Είχε πει μόνο πως γνωρίζουν το φύλο του μωρού και έχουν στο νου τους πολλά ονόματα. "Είναι ωραίο να κρατάς κάποια πράγματα για τον εαυτό σου", είχε πει σε συνέντευξή της. Κάτι το οποίο μοιράστηκε όμως με τους θαυμαστές της στο Instagram ήταν πολλές φωτογραφίες της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. 

Mε το σύζυγό της, Evan Spiegel, ιδρυτή της social media εταιρίας Snap Inc (Snapchat), γνωρίστηκε σε ένα dinner party του οίκου Louis Vuitton στη Νέα Υόρκη το 2015. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και μέσα σε μόλις 1 χρόνο αρραβωνιάστηκαν. "Περνάμε ώρες μιλώντας για τα πάντα", είχε πει η Kerr σε παλαιότερη συνέντευξή της. "Με ακούει και με καταλαβαίνει. Δουλεύει πολύ σκληρά και είναι περήφανος που έχω ξεκινήσει τη δική μου επιχείρηση. Με συμβουλεύει πολύ. Είναι η αδερφή ψυχή μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ