Ένα από τα πιο iconic φορέματα της Lady Gaga βγαίνει σε δημοπρασία

Το φορέμα της Lady Gaga στα φετινά Golden Globes μπορεί να γίνει δικό σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το εντυπωσιακό λιλά φόρεμα της Lady Gaga στα φετινά βραβεία Golden Globes βγαίνει σε δημοπρασία και αν έχετε το απαραίτητο υπόλοιπο στον τραπεζικό σας λογαριασμό μπορείτε να το κάνετε δικό σας. 

Ένα από τα πιο iconic φορέματα της Lady Gaga βγαίνει σε δημοπρασία

Μια καμαριέρα του ξενοδοχείου Beverly Hilton, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, έβγαλε το φόρεμα του οίκου Valentino σε δημοπρασία, αφού το βρήκε ξεχασμένο στο ξενοδοχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το γράμμα αυθεντικότητας, που έγραψε η εν λόγω καμαριέρα, βρήκε το φόρεμα αφού η Lady Gaga έφυγε από το δωμάτιο και το έστειλε κατευθείαν στο χώρο που αφήνουν όλα τα απολεσθέντα αντικείμενα. Κανείς όμως δεν το αναζήτησε. "Αφού πέρασε αρκετός καιρός, μού το επέστρεψαν σαν δώρο", είπε η καμαριέρα.

Το φόρεμα αυτή τη στιγμή κοστίζει περίπου 7.500 € και απομένουν 3 μέρες μέχρι να τελειώσει η δημοπρασία στον οίκο δημοπρασιών Nate D Sanders.

Celebrities Gaga

Η Gaga φόρεσε το συγκεκριμένο λιλά φόρεμα φέτος τον Ιανουάριο όταν πήρε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού για το A Star is Born. Πολλοί τότε παρατήρησαν ότι το φόρεμά της έμοιαζε με εκείνο που φορούσε η Judy Garland στην πρωτότυπη ταινία το 1954. "Δεν το είδα αυτό. Μοιάζει αρκετά, δεν μοιάζει;", είπε η Gaga όταν της έδειξαν τη φωτογραφία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ