Η απάντηση της Meghan Markle στην επιστολή των Βρετανίδων πολιτικών

Η τηλεφωνική της επικοινωνία με την Holly Lynch.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μόλις προχθές πολλές γυναίκες πολιτικοί της Μεγάλης Βρετανίας τάχθηκαν στο πλευρό της Meghan Markle δείχνοντας τη συμπαράστασή τους σε ό,τι αφορά τα αρνητικά και προσβλητικά σχόλια που δέχεται από μέρος του βρετανικού Τύπου. Η βουλευτής Ηοlly Lynch συνέταξε και έδωσε στη δημοσιότητα μια επιστολή, την οποία υπέγραψαν 71 γυναίκες συνάδελφοί της στη Βουλή των Κοινοτήτων. Η δούκισσα διάβασε την επιστολή των Βρετανίδων πολιτικών λίγες ώρες αφού δημοσιεύθηκε στο Twitter και φυσικά απάντησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η δούκισσα του Sussex μίλησε με την Holly Lynch προκειμένου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της. "Συγκινήθηκα που την άκουσα", λέει η Lynch μιλώντας για την τηλεφωνική επικοινωνία τους. "Ήθελε να πει ότι εκτίμησε την κίνηση και μου ζήτησε να ευχαριστήσω εκ μέρους της όλες τις γυναίκες που υπέγραψαν την επιστολή. Μιλήσαμε σχετικά με το πώς είναι να είσαι γυναίκα κάτω από το φως της δημοσιότητας και ότι μερικές φορές νιώθεις μόνη εκεί. Στην πραγματικότητα πολλές από εμάς νιώθουμε έτσι και όταν δουλεύουμε μαζί μπορούμε να φέρουμε τις αλλαγές που θέλουμε να δούμε", συνεχίζει.

"Είναι εκνευριστικό που πολλοί άλλοι δεν το αναγνωρίζουν", λέει. "Ελπίζω ότι αν αλλάξαμε κάτι είναι απλά ότι όσοι δουλεύουν σε αυτήν την πλευρά του Τύπου ίσως σκεφτούν ξανά τις πράξεις τους. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, είτε είσαι πριγκίπισσα, είτε χίλια μίλια μακριά από αυτό, δεν θα πρέπει να είσαι θύμα bullying, σεξισμού ή ρατσισμού".

Η Meghan μίλησε για τα προσβλητικά σχόλια που δέχεται από τον βρετανικό Τύπο και στο ντοκιμαντέρ Meghan & Harry: An African Journey, που προβλήθηκε πρόσφατα στην τηλεόραση. "Ποτέ δεν πίστευα ότι αυτό θα ήταν εύκολο, αλλά σκέφτηκα ότι θα ήταν δίκαιο και αυτό είναι το μέρος με το οποίο είναι πραγματικά δύσκολο να συμφιλιωθούμε", είπε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ