Η Kim Kardashian μιλά για το bullying που δέχτηκε εξαιτίας του φλοράλ φορέματός της στο Met Gala

To Givenchy φόρεμα της είχε γίνει αντικείμενο χλευασμού στο διαδίκτυο το 2013.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το iconic φλοράλ φόρεμα της Kim Kardashian στο Μet Gala του 2013 προκάλεσε τη δημιουργία πολλών memes στο διαδίκτυο που ακόμα και μέχρι σήμερα παραμένουν δημοφιλή. Τώρα η ριάλιτι σταρ μιλά για το πώς βίωσε εκείνη την περίοδο της ζωής της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kim είχε φορέσει ένα φλοράλ φόρεμα με μακριά μανίκια και έντονο σκίσιμο του οίκου Givenchy, το οποίο αναδείκνυε τη φουσκωμένη κοιλιά της λόγω της εγκυμοσύνης της στο πρώτο της παιδί, την North. Ανάμεσα στα memes που έγιναν viral στο διαδίκτυο ήταν εκείνο που την παρομοίαζε με τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Robin Williams στην ταινία Mrs Doubtfire (1993). Ο ίδιος ο ηθοποιός κοινοποίησε το meme, γράφοντας "Νομίζω το φόρεσα καλύτερα!" στη λεζάντα. 

Celebrities Kim Kardashian

"Ήμουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, πολύ φουσκωμένη και πρησμένη και σκεφτόμουν 'Θεέ μου, φυσικά την πρώτη φορά που θα παρευρεθώ θα είμαι τεράστια'", λέει η Kim μιλώντας για εκείνη την περίοδο της ζωής της. Όπως εξήγησε, δεν περίμενε ότι θα μπορέσει ποτέ να παρευρεθεί σε ένα τόσο exclusive event, οπότε ήταν πραγματικά χαρούμενη όταν έλαβε την πρόσκληση. 

Η βραδιά, ωστόσο, τελείωσε άδοξα καθώς το διαδίκτυο γέμισε memes. "Έκλαιγα σε όλο το δρόμο για το σπίτι, γιατί απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. To internet ήταν γεμάτο με memes που με παρομοίαζαν με εκείνον τον καναπέ", θυμάται. "Μόλις θυμήθηκα πως οι αδερφές Olsen ήρθαν και μου είπαν πως τους άρεσε πολύ το σύνολό και τα γάντια μου, οπότε κανένας κριτικός δεν με ένοιαζε γιατί οι αδερφές Olsen έδωσαν την έγκρισή τους", λέει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ