Η Claire Foy θα εμφανιστεί στην 4η σεζόν του The Crown

Η ηθοποιός έχει γυρίσει ήδη νέες σκηνές.

HARPER'S BAZAAR TEAM

 Η Claire Foy επιστρέφει στο The Crown για την 4η σεζόν της δημοφιλούς σειράς. Η ηθοποιός έχει γυρίσει ήδη κάποιες σκηνές ως flashback, αναβιώνοντας την ομιλία της βασίλισσας για τα 21α γενέθλιά της, κατά τη διάρκεια μιας βασιλικής περιοδείας στη νότια Αφρική το 1947.  

Η Foy εμφανίστηκε με ένα λευκό φόρεμα και πέρλες στον λαιμό, καθισμένη πίσω από ένα μικρόφωνο του BBC σε μια παρόμοια απόδοση της πρωτότυπης εκπομπής. Οι σκηνές της 4ης σεζόν έχουν ήδη γυριστεί οπότε το πιο πιθανό είναι αυτές οι αναδρομικές σκηνές να εμφανιστούν στο νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς. 

Η 35χρονη ηθοποιός υποδύθηκε τη μονάρχη στις δύο πρώτες σεζόν του Netflix, κερδίζοντας σημαντική αναγνώριση - και μεταξύ άλλων μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Primetime Emmy award για την εκπληκτική της ερμηνεία. Η Foy αντικαταστάθηκε από την Olivia Colman για την 3η και 4η σεζόν του The Crown. Η αλλαγή αυτή ακολούθησε σε ολόκληρο το cast, καθώς το ζητούμενο ήταν η ηλικία των ηθοποιών να συμβάλει με αυτή των χαρακτήρων στο πέρασμα του χρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ