Τέλος οι γυμνές selfies για την Kim Kardashian

Οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kim Kardashian West είναι διάσημη για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι και οι iconic γυμνές selfies που ανεβάζει συχνά στο Instagram, οι οποίες μάλιστα συγκεντρώνουν εκατομμύρια καρδούλες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια, η εποχή που πόζαρε γυμνή στο Instagram έχει περάσει. "Δεν ξέρω αν είναι το γεγονός ότι ο σύζυγός μου είπε πως μερικές φορές το πολύ σέξι είναι υπερβολή και δεν νιώθει άνετα με αυτό. Τον ακούω και τον καταλαβαίνω. Στο τέλος όμως πάντα μου δίνει το ελεύτερο να κάνω ό,τι θέλω. Είχα όμως μια επιφοίτηση. Συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να σκρολάρω στο Instagram μπροστά στα παιδιά μου χωρίς να εμφανιστούν γυμνές φωτογραφίες μου. Και σίγουρα ευθύνομαι εγώ για αυτό", είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της. 

Ένας ακόμα λόγος που οδήγησε σε αυτήν την απόφασή της, ήταν ότι τώρα που αποφάσισε να γίνει δικηγόρος, οι γυμνές φωτογραφίες πιθανόν να εμποδίσουν την καριέρα της. "Σκέφτηκα επίσης 'Ok, είμαι εδώ στον Λευκό Οίκο και έπειτα την επόμενη μέρα ανέβασα μια τρελή bikini selfie'. Και σκεφτόμουν 'Ελπίζω να μην το δουν αυτό. Πρέπει να ξαναπάω εκεί την επόμενη εβδομάδα'", είπε. 

Είναι πραγματικά το τέλος μιας εποχής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ