Η συγκινητική ομιλία της Naomi Campbell στα Fashion Awards

Το fashion icon ξέσπασε σε κλάματα όταν παρέλαβε το βραβείο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με μία συγκινητική ομιλία δέχτηκε η Naomi Campbell το βραβείο 'Fashion Icon' στα Fashion Awards 2019 που πραγματοποιήθηκαν στο Royal Albert Hall.

Η ιδρύτρια του Fashion For Relief ξέσπασε σε κλάματα, καθώς ευχαρίστησε τη μητέρα της που "τη μεγάλωσε μόνη της και στάθηκε μητέρα και πατέρας μαζί". Η Campbell, η οποία φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Alexander McQueen, είπε στο κοινό: "Έμαθα σήμερα ότι είμαι η πρώτη έγχρωμη γυναίκα που παίρνει αυτό το βραβείο".

"Έτσι, θα πω ποια είναι τα πρότυπά μου: Grace Jones, Josephine Baker, Eartha Kitt, Donyale Luna, Bethann Hardison, Naomi Sims, Dorothy Dandridge, Diana Ross, Diahann Carroll, Janet Jackson και Tina Turner" πρόσθεσε και συνέχισε "Θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά θέλω να σας ευχαριστήσω που ανοίξατε το δρόμο για μένα, εμπνέοντας μια γενιά".

Η 49χρονη Campbell ανακαλύφθηκε σε ηλικία 15 ετών, κοντά στο Covent Garden του Λονδίνου. Το supermodel τιμήθηκε χθες το βράδυ για τη συμβολή της στη βιομηχανία της μόδας και την εντυπωσιακή καριέρα της, καθώς επίσης και το φιλανθρωπικό της έργο. Η Campbell παρουσίασε επίσης το Trailblazer Award στη Sarah Burton για τον Alexander McQueen, φορώντας μια ακόμα εκθαμβωτική δημιουργία του οίκου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ