Η Naomi Campbell ανοίγει ένα pop-up για να ενισχύσει το Fashion For Relief

Πάνω στην ώρα για τις χριστουγεννιάτικες αγορές.

Πάνω στην ώρα για το Christmas shopping ανοίγει το pop-up store της Naomi Campbell στο αίθριο του Westfield London. Το κατάστημα θα λειτουργήσει από τις 27 Νοεμβρίου μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τον φιλανθρωπικό οργανισμό της Campbell, Fashion For Relief

Bespoke και limited-edition items - δωρεές των global fashion brands και των διάσημων φίλων του supermodel - αλλά και κομμάτια από τη δική της γκαρνταρόμπα θα πωλούνται στο κατάστημα, μαζί με brands όπως Vivienne Westwood, Gucci και Alaia.

Είναι η τέταρτη φορά που η Campbell ανοίγει τη δική της pop-up μπουτίκ στο εμπορικό κέντρο του Λονδίνου. Σκοπός γι' αυτή τη χρονιά είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την εκπαίδευση και τα προγράμματα απασχόλησης νέων, συμπεριλαμβανομένου και του Mayor's Fund for London.

"Είναι πραγματικά χαρά να συνεργάζομαι ξανά με το Westfield London για να ξεκινήσουμε το τέταρτο κατάστημα Fashion For Relief designer pop-up store" λέει η Campbell. "Είναι μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν όλοι μερικά πραγματικά ιδιαίτερα κομμάτια σε προσιτές τιμές . Είτε ψωνίζετε για τα χριστουγεννιάτικα δώρα είτε απλά φροντίζετε τον εαυτό σας, μπορείτε να το κάνετε εδώ γνωρίζοντας ότι τα χρήματα θα συμβάλουν σε ένα καλύτερο μέλλον για τους νεαρούς Λονδρέζους" σχολίασε. 

Το supermodel διοργάνωσε τον Σεπτέμβριο ένα catwalk για το Fashion For Relief κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου, στην οποία συμμετείχαν οι Adwoa Aboah, Alexa Chung και Naomie Harris. Η Campbell κέρδισε τις εντυπώσεις στην πασαρέλα όπου περπάτησε μαζί με την Stella Maxwell.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ