Η Emma Stone και ο Dave McCary αρραβωνιάστηκαν

Μόλις το ανακοίνωσαν στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την Τετάρτη η Emma Stone και ο αγαπημένος της Dave McCary ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σκηνοθέτη του Saturday Night Live στο Instagram.

To ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 2 χρόνια. Ιδού τι πρέπει να ξέρετε για τον αρραβωνιαστικό της Stone:

Γνωρίστηκαν το 2016

Η γνωριμία τους έγινε στο σετ του SNL το 2016. Ο Dave σκηνοθέτησε το σκετς "Wells for Boys," στο οποίο εμφανίστηκε η Stone κατά τη διάρκεια του επεισοδίου που ήταν guest star. 

Πριν ξεκινήσουν να βγαίνουν, η Stone είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία Spider-Man, Andrew Garfield, αλλά χώρισαν το 2015.  Αρχικά η σχέση της Stone με τον McCary ήταν κρυφή, ενώ από τον Ιανουάριο του 2019 ξεκίνησαν να κάνουν πιο συχνές κοινές δημόσιες εμφανίσεις. 

Για τη δουλειά του στο SNL κέρδισε πολλές υποψηφιότητες Emmy

Έχει κερδίσει 3 υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy για τη δουλειά του στο show. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει επίσης σκηνοθετήσει το HBO special My Favorite Shapes του Julio Torres.

Στο YouTube είναι γνωστός από τα βίντεο Good Neighbor

Ο McCary συνίδρυσε το Good Neighbor sketch comedy group το 2007 μαζί με τον SNL star Kyle Mooney, τον Beck Bennett και τον ηθοποιό Nick Rutherford. Οι τέσσερίς τους γνωρίστηκαν όταν ήταν φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας. Tα βίντεό τους έγιναν viral στο Youtube συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές. 


Έχει σκηνοθετήσει μια ταινία

Ο McCary έκανε το κινηματογραφικό σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία Brigsby Bear το 2017, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Mooney. "Είμαστε στενοί φίλοι από το σχολείο και αυτή η ταινία είναι το αποκορύφωμα των ετών που κάνουμε βίντεο χαμηλού προϋπολογισμού και μουσική μαζί", είπε. Η ταινία συμμετείχε σε πολλά φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου εκείνου των Καννών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ