Η Emma Stone σε ένα μαγικό λιβάδι μπροστά στο Λούβρο

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton για το άρωμα Cœur Battant.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πίσω από την κάμερα ο Romain Gavras και μπροστά από αυτή, η Emma Stone. Η νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton μας ταξιδεύει στο Kάπρι της Ιταλίας και το Cour Carrée του Μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι που μεταμορφώνεται σε ένα λιβάδι ρομαντικών λουλουδιών.

Η Emma Stone σε ένα μαγικό λιβάδι μπροστά στο Λούβρο

Το Cœur Battant, το δέκατο γυναικείο άρωμα, δημιουργία του Jacques Cavallier Belletrud και η νεώτερη προσθήκη στη συλλογή αρωμάτων Louis Vuitton, είναι μια οσφρητική πρόσκληση να ακολουθήσει κανείς τη δύναμη των συναισθημάτων του. Η νέα ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνίστρια την Emma Stone, δείχνει την ambassador κατά τη διάρκεια του συναισθηματικού ταξιδιού της με φόντο το θεαματικό σκηνικό της Casa Malaparte στο ιταλικό νησί Κάπρι και το Cour Carrée του Μουσείου του Λούβρου στο Παρίσι.

Eμείς την ακολουθούμε backstage σε μια συναρπαστική καμπάνια με κινηματογραφική ατμόσφαιρα.

Beauty
Beauty
Beauty

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Romain Gavras, η ιδέα για την καμπάνια προήλθε από την απίστευτη ικανότητα της Emma Stone να εκφράζει τα συναισθήματά της, με την ταινία μικρού μήκους να παρουσιάζει τις διάφορες πτυχές της προσωπικότητάς της τόσο ως ηθοποιός όσο και ως γυναίκα. Ο θεατής την ακολουθεί μέρα, νύχτα, με ήλιο και βροχή, σε συναισθήματα, όπως το πάθος, η χαρά και η μελαγχολία: Η Emma χορεύει, ονειρεύεται και βουτά στη θάλασσα όσο περιμένει να ξανασυναντηθεί με τον αγαπημένο της. 

Beauty emma
Beauty emma

Ο Romain Gavras οδηγεί στη συνέχεια το θεατή στο εξίσου συμβολικό σκηνικό του Cour Carrée, της "καρδιάς" του Παρισιού, το οποίο έχει μεταμορφωθεί για την ταινία σε ανθισμένο λιβάδι.

Beauty

Η νικήτρια του Βραβείου Όσκαρ για την καλύτερη ηθοποιό το 2017 για το ρόλο της στο "La La Land", η Emma Stone, είναι μία από τις πιο ευέλικτες ηθοποιούς της γενιάς της. Με τη συμμετοχή της στη διαφημιστική καμπάνια, η ηθοποιός επιβεβαιώνει την ισχυρή της σχέση με τον οίκο Louis Vuitton ως ambassador. Αυτή είναι η πρώτη φορά που συνεργάστηκε με τον Romain Gavras, ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά ταλέντα της Γαλλίας και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό.

Beauty


Δείτε το βίντεο από τα backstage:


Q & A με την Emma Stone: