Ο Kirk Douglas γιόρτασε τα 103 του χρόνια

Οι συγκινητικές ευχές της οικογένειάς του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Kirk Douglas γιόρτασε τα 103 του χρόνια και προς τιμήν της ξεχωριστής ημέρας των γενεθλίων του, έλαβε τις πιο συγκινητικές ευχές από τα διάσημα μέλη της οικογένειάς του. 

Ο Michael Douglas, ο 75χρονος γιος του, μοιράστηκε ένα γλυκό στιγμιότυπο που φαίνεται να φιλάει το μέτωπο του πατέρα του. "Χρόνια πολλά μπαμπά" έγραψε στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Είσαι ένας ζωντανός μύθος και όλη η οικογένεια σου σού στέλνει όλη της την αγάπη μέσα από την καρδιά της". 

Η Catherine Zeta-Jones, η οποία είναι παντρεμένη με τον Michael Douglas, μοιράστηκε με τη σειρά της ένα throwback με τον θρυλικό ηθοποιό - και πεθερό της - να κάθεται στα γόνατά της.  "Αυτός ο τύπος στα γόνατά μου είναι 103. Χρόνια πολλά μπαμπά. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά" έγραψε η 50χρονη ηθοποιός. 

Το όνομα του Michael Douglas βρίσκεται ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2020 για το βραβείο Α' ανδρικού ρόλου για την κωμική σειρά The Kominsky Method. Ο ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία με τον Kirk, ευχαριστώντας για την υποψηφιότητα καθώς ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του πατέρα του.