Η στιγμή που ο John Travolta χόρεψε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1985

"Ήμουν ο Prince Charming της βραδιάς".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί ο χορός τους να έμοιαζε απόλυτα φυσικός, όμως ο John Travolta δεν γνώριζε ότι θα διασκέδαζε την πριγκίπισσα Νταϊάνα στον Λευκό Οίκο στις 9 Νοεμβρίου του 1985.

"Δεν το γνώριζα μέχρι τη στιγμή που θα έπρεπε να χορέψω μαζί της. [Η πριγκίπισσα Νταϊάνα] το κράτησε μυστικό όταν με συνάντησε. Δεν ήξερε ότι η Nancy Reagan δεν μου είχε πει οτι αυτό ήταν το πλάνο - ότι εγώ θα ήμουν ο Prince Charming της βραδιάς" είπε στο Yahoo Entertainment

Η στιγμή που ο John Travolta χόρεψε με την πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1985

Και ήταν όντως ο πρίγκιπας της βραδιάς. Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Travolta να στροβιλίζει την Νταϊάνα, με το πανέμορφο Victor Edelstein φόρεμά της, και οι δυο τους να εντυπωσιάζουν τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα. Παρά το γεγονός ότι ήταν ένας επιτυχημένος ηθοποιός του Hollywood, ο Travolta ήταν νευρικός τη στιγμή του χορού. Ο ίδιος αποκάλυψε: "Ήμουν εντυπωσιασμένος μαζί της... Ηγήθηκε του χορού και σκέφτηκα: "Λοιπόν, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί! Πρέπει να πάω πίσω στις σχολικές μέρες μου για να μάθω χορό και να δείξω ότι μπορώ να την οδηγήσω"."

Ο ηθοποιός χαρακτήρισε τον χορό του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα ως "ένα από τα highlight στη ζωή του". Όσο για το υπέροχο φόρεμα που είχε επιλέξει για τη βραδιά του χορού τους, ο Travolta δήλωσε "Της ταίριαζε πολύ όμορφα. Θα μπορούσα να το ζωγραφίσω στο μυαλό μου γιατί ήταν πολύ συγκεκριμένο". Το iconic φόρεμα της Νταϊάνα είχε τεθεί προς πώληση στο event της Kerry Taylor Auctions, Passion for Fashion. Σύμφωνα όμως με πρόσφατο δημοσίευμα της Daily Mail, δεν επιτεύχθηκε η πώλησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ