H Kate Middleton είναι η σταρ των βραβείων BAFTA | Όλες οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί

Λίγο πριν την 76η απονομή των βραβείων BAFTA, θυμόμαστε τις εμφανίσεις της Πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, η βρετανική ακαδημία κινηματογράφου ετοιμάζεται να τιμήσει τους εκπροσώπους της βρετανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας και ανάμεσα στους καλεσμένους που αναμένεται να δώσουν το παρών στην τελετή απονομής των BAFTAs, υπάρχει και μία εξέχουσα παρουσία: αυτή της Πριγκίπισσας της Ουαλίας. Η Kate Middleton και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας William, δεν είναι άγνωστοι στη διοργάνωση, αφού έχουν παραστεί πολλές φορές και στο παρελθόν, διασχίζοντας το κόκκινο χαλί και τραβώντας βεβαίως πάνω τους όλα τα φλας. Ιδίως, η Kate Middleton με τις εντυπωσιακές "πριγκιπικές" εμφανίσεις της. 

Η παρουσία του Πρίγκιπα και της Πριγκίπισσας της Ουαλίας στην 76η απονομή των βραβείων BAFTA έχει επιβεβαιωθεί και μάλιστα θα είναι η πρώτη τους στη διοργάνωση με τον νέο τους τίτλο. Το ενδιαφέρον, βεβαίως, είναι αυξημένο για το τι θα επιλέξει να φορέσει η Kate Middleton, που στο παρελθόν, ως δούκισσα του Cambridge, έχει κάνει αξιομνημόνευτες red carpet εμφανίσεις, για τις περισσότερες από τις οποίες έχει στραφεί στον αγαπημένο της οίκο, τον Alexander McQueen. Για την ακρίβεια, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει φορέσει δημιουργίες Alexander McQueen σε κάθε red carpet των BAFTAs στο οποίο έχει παραστεί με εξαίρεση την τελετή του 2018, οπότε ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί, τον Πρίγκιπα Louis, και είχε φορέσει ένα φόρεμα της Jenny Packham

Τα looks της Kate Middleton στα BAFTAs

BAFTAs 2020

BAFTAs 2020

H Kate Middleton μ' ένα φόρεμα σε λευκό και χρυσό του οίκου Alexander McQueen - το οποίο είχε ξαναφορέσει σε επίσημο δείπνο το 2012. Το look της ολοκλήρωσε μ' ένα κολιέ και σκουλαρίκια Van Cleef & Arpels, χρυσό clutch και γόβες Jimmy Choo. 

BAFTAs 2019

BAFTAs 2019

Η Kate Middleton φόρεσε ένα λευκό one shoulder ντραπέ φόρεμα με φλοράλ διακόσμηση στον ώμο του οίκου Alexander McQueen. Το look της ολοκλήρωσε με μαργαριταρένια σκουλαρίκια που ανήκαν στην πριγκίπισσα Diana, ένα διαμαντένιο βραχιόλι της Βασίλισσας Ελισάβετ, ασημί glitter γόβες και λευκό σατέν clutch. 

BAFTAs 2018

BAFTAs 2018

Στην απονομή του 2018, η Kate Middleton ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Louis. Για την περίσταση, φόρεσε ένα cap sleeve empire waist μάξι φόρεμα σε σκούρο πράσινο χρώμα της Jenny Packham. To look της ολοκλήρωσε μ' ένα σετ από σμαραγδένια κοσμήματα, μαύρες γόβες Prada και μαύρο clutch. 

BAFTAs 2017

BAFTAs 2017

Τα BAFTA του 2017 ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton στη διοργάνωση και φυσικά εμπιστεύτηκε τον οίκο Alexander McQueen για το look της. Το φλοράλ off-the-shoulder στενό στον κορμό φόρεμα που καταλήγει σε tiered φούστα είναι ένα απ' αυτά που τα βρίσκει κανείς στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες των red carpets. Το σύνολο ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά chandelier σκουλαρίκια, μαύρες γόβες και clutch. 

Πριν τα BAFTAs- 2011

Πριν τα BAFTAs- 2011

Η πρώτη ανεπίσημη συμμετοχή της Kate Middleton σε event της βρετανικής ακαδημίας κινηματογράφου έγινε το 2011 σε δείπνο που διοργάνωσε η ακαδημία στο Λος Άντζελες. Η νεόνυμφη τότε δούκισσα του Cambridge έκλεψε τις εντυπώσεις με το αέρινο λιλά αρχαιοελληνικού τύπου φόρεμά της που συνόδευε στη μέση μία glitter ζώνη,  το οποίο είχε ασφαλώς την υπογραφή του οίκου Alexander McQueen. Τα παπούτσια της ήταν ένα ζευγάρι πέδιλα πλατφόρμες σε ασημί με στρας όπως και ο φάκελος που κρατούσε.