Like a dream | Στο AKS Porto Heli η πολυτέλεια συναντά την ξεγνοιασιά

Ο καλύτερος προορισμός για τις φθινοπωρινές αποδράσεις βρίσκεται μία ανάσα από την Αθήνα.

Με θέα στον μαγευτικό, καταγάλανο κόλπο που διαθέτει το Πόρτο Χέλι, στο ειδυλλιακό τοπίο της Αργολίδας και στο γραφικό νησί των Σπετσών, το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο AKS Porto Heli αποτελεί τη #1 επιλογή για παραμυθένιες διακοπές κοντά στην Αθήνα. Με το που περάσεις την πύλη του, μεταφέρεσαι κατευθείαν σε ένα νεανικό και active περιβάλλον -που δεν αποκλείει τα παιδιά- γεμάτο δραστηριότητες, τόσο μέσα στο ξενοδοχείο όσο και στην περιοχή γύρω από αυτό.

Είναι χτισμένο σχεδόν πάνω στη θάλασσα, διαθέτει τεράστια πισίνα και δική του παραλία με beach bar, ενώ διακρίνεται για την καλόγουστη διακόσμηση και τη θέα που προσφέρουν στη θάλασσα τα δωμάτιά του. 

Like a dream | Στο AKS Porto Heli η πολυτέλεια συναντά την ξεγνοιασιά

Μάλιστα, στην περιοχή φέτος φιλοξενήθηκε για 3 μήνες χολιγουντιανή παραγωγή με πολύ γνωστούς πρωταγωνιστές, η οποία επέλεξε τον προορισμό του Πόρτο Χελίου χάρη στις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει σε φυσικό κάλλος αλλά και υποδομές φιλοξενίας για  γυρίσματα διεθνών παραγωγών.

Είναι εύκολα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο και αποτελεί έναν από τους ελάχιστους οδικούς προορισμούς που συνδυάζει τη δυνατότητα επίσκεψης σε δύο νησιά, τις Σπέτσες και την Ύδρα, τα οποία αν θέλεις μπορείς να τα γνωρίσεις ως ντόπιος, μέσα από μονοήμερες εκδρομές και υπό την καθοδήγηση της ομάδας του ξενοδοχείου, ενώ αν σε ενδιαφέρει η αρχαία ιστορία της Αργολίδας υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς με πούλμαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, στις Μυκήνες και στο Ναύπλιο.

Κάτι μαγικό, πάντως, με το Πόρτο Χέλι είναι οι δυνατότητες που σου προσφέρει για μπάνιο, καθώς αν θέλεις να βγεις "εκτός" του ξενοδοχείου, μπορείς να το απολαύσεις σε μία ξεχωριστή παραλία ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της περιοχής.

Οι κοντινοί προορισμοί θα σε ανταμείψουν είτε είσαι από αυτούς που προτιμούν μία οργανωμένη παραλία με καταγάλανα νερά, χρυσαφένια αμμουδιά και ανέσεις όπως η ακρογιαλιά της Βερβερόντας είτε από εκείνους που θέλουν να εξερευνήσουν παρθένα μέρη με λευκή άμμο και φοίνικες, όπως η παραλία Σαλάντι.

AKS Πόρτο Χέλι

Γεύσεις διακοπών στο κεντρικό εστιατόριο ή δίπλα στην πισίνα

Στο Alias, το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου, ο σεφ Βασίλης Νταής σού προσφέρει φρέσκες γευστικές εμπειρίες και πλούσιους μπουφέδες με καθημερινή εναλλαγή γεύσεων, ενώ στο snack bar Αίολος που είναι δίπλα από την πισίνα θα απολαύσεις φίνα σνακ, δροσερούς χυμούς και εξωτικά κοκτέιλ, αλλά και επιλογές σε πιάτα μεσογειακής και ιταλικής κουζίνας, αν θέλεις να γευματίσεις "by the pool". 

AKS Πόρτο Χέλι

Παγωτά το πρωί, κοκτέιλ με ζωντανή μουσική το βράδυ

Όσο είσαι στην παραλία του ξενοδοχείου μπορείς να πάρεις μία ανάσα δροσιάς στο beach bar Almyra. Το ειδικά διαμορφωμένο T2 Volkswagen βαν προσφέρει παγωτά, καφέ και παγωμένη μπίρα. Τα βράδια, στο κεντρικό μπαρ του ξενοδοχείου, το Breeze, με φόντο τα γαλήνια νερά του κόλπου όπου καθρεφτίζονται τα άστρα και υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής, μπορείς να αποχαιρετήσεις τη μέρα σου απολαμβάνοντας ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ.

AKS Πόρτο Χέλι

Δραστηριότητες για όλα τα γούστα

Στο AKS Porto Heli μπορείς να απολαύσεις από την απόλυτη χαλάρωση με ένα μασάζ της επιλογής σου μέχρι αθλητικές δραστηριότητες, αν είσαι πιο περιπετειώδης. Το ξενοδοχείο διαθέτει, ανάμεσα σε άλλα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο για να μη χάσεις καμία προπόνηση κατά τη διάρκεια των διακοπών σου, beach volley, TV room, δωμάτιο παιχνιδιών και Mini Club για παιδιά.

AKS Πόρτο Χέλι

Η έμπειρη ομάδα concierge του AKS Porto Heli προτείνει επίσης ξεναγήσεις σε έναν παραδοσιακό ελαιώνα, επισκέψεις σε έναν αμπελώνα έκτασης 100 στρεμμάτων για να ανακαλύψεις την οινική ιστορία της Πελοποννήσου αλλά και στο Μουσείο Μελιού στο Κρανίδι.

Αν σε μαγεύει η υποθαλάσσια ζωή, μπορείς να μυηθείς στον κόσμο των καταδύσεων, ενώ αν σου αρέσει η πεζοπορία μπορείς να περιηγηθείς στα ιστορικά μονοπάτια του πεζοπορικού πάρκου της Κοιλάδας, σε μία περιοχή με πανέμορφη βλάστηση και θέα που κόβει την ανάσα, αλλά και να επισκεφθείς ένα από τα σημαντικότερα σπήλαια της Ευρώπης, το σπήλαιο Φράγχθι.

AKS Πόρτο Χέλι

Κοινωνικές εκδηλώσεις και συνέδρια

Οι καταπράσινοι κήποι στον χώρο της πισίνας με τη θέα στη φεγγαρόλουστη μαρίνα του Πόρτο Χελίου μπορούν να συνθέσουν το τέλειο σκηνικό για μια αξέχαστη δεξίωση, ενώ το AKS Conference Center που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο είναι ένα υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο που μπορεί να φιλοξενήσει ή και διοργανώσει τα πάντα.