Η ιστορία πίσω από το αδημοσίευτο γελαστό πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ

Έναν μήνα πριν από το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, δημοσιεύθηκε μία ακυκλοφόρητη μέχρι τώρα φωτογραφία της βασίλισσας από το 2004.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο φωτογράφος Rob Munday είχε τον χρόνο να δει ξανά παλαιότερα αρχεία του, που κρατούσε στο σπίτι του στη Γαλλία, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα ακυκλοφόρητο πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ. 18 χρόνια από τότε που το τράβηξε και με αφορμή το Πλατινένιο Ιωβηλαίο για τα 70 χρόνιας βασιλείας της, ο Munday έδωσε στη δημοσιότητα το περίφημο "γελαστό" πορτρέτο της αρχηγού της Αγγλίας.

Διαβάστε Επίσης

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία βλέπουμε πως η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε μία χαλαρή κατάσταση και μάλιστα φαίνεται πως είναι λίγα δευτερόλεπτα πριν πάει να γελάσει. Όπως αποκάλυψε στον λογαριασμό του στα social media ο ίδιος ο φωτογράφος, τη στιγμή εκείνη η πιο στενή βοηθός της βασίλισσας, η Angella Kelly, πήγαινε προς το μέρος της για να της φτιάξει τον μανδύα που φορούσε και είπε κάτι διασκεδαστικό, που έκανε την Ελισάβετ να γελάσει.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο Munday έκανε ένα τεστ του χώρου, τραβώντας μία λήψη της βασίλισσας, ώστε να ξεκινήσει τη διαδικασία της 3D απεικόνισης, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ολόγραμμα της Ελισάβετ. "Η καθημερινή ζωή της βασίλισσας είναι γεμάτη υποχρεώσεις και καθήκοντα και ήταν καταπληκτικό να δω τη φευγαλέα στιγμή ηρεμίας και ευχαρίστησης", δήλωσε ο φωτογράφος. 

Όπως εξήγησε περαιτέρω για τη φωτογραφία, επεξεργάστηκε την αρχική λήψη που είχε στα αρχεία του, δημιουργώντας ένα νέο πορτρέτο, το οποίο ονόμασε "Felicity - Platinum Queen", με αφορμή το ερχόμενο Πλατινένιο Ιωβηλαίο. Παράλληλα, δήλωσε πως το έργο του είναι αφιερωμένο και στην Angela Kelly, η οποία συμπληρώνει 20 χρόνια στο πλευρό της Ελισάβετ ως η κοντινότερη βοηθός της, για την οποία η μονάρχης είχε δηλώσει πως θα μπορούσαν να είναι και αδερφές.

Δείτε το πορτρέτο: 

Διαβάστε Επίσης