Απόδραση σε ένα ιστορικό μνημείο που έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο καταφύγιο ηρεμίας

Το Mandraki Beach Resort στην Ύδρα επαναπροσδιορίζει την έννοια των διακοπών.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αίσθηση της ελευθερίας είναι αυτό που ο καθένας από εμάς επιθυμεί να έχουν οι διακοπές του, μακριά από απαιτητικά προγράμματα, τα δεκάδες e-mails και τη γρήγορη καθημερινότητα της σύγχρονης ζωής. Αυτήν την απόλυτη χαλάρωση και ευφορία αναμένει κάθε εργαζόμενος, ενώ οι μέρες πλησιάζουν για να αποχαιρετήσει για λίγο τις υποχρεώσεις και να βυθιστεί σε έναν επίγειο παράδεισο ηρεμίας. Και όταν αυτός ο παράδεισος συνδυάζεται με ασυναγώνιστη φυσική ομορφιά και ιστορία, τότε με κλειστά μάτια η επιλογή των διακοπών του ήταν σίγουρα επιτυχημένη. Προκειμένου, λοιπόν, να μη χρειαστεί να σπαζοκεφαλιάσετε για βρείτε αυτό τον προορισμό, το Mandraki Beach Resort αποτελεί από μόνο του τη ζωντανή απόδειξη. 

Απόδραση σε ένα ιστορικό μνημείο που έχει μετατραπεί σε ένα σύγχρονο καταφύγιο ηρεμίας

Η μαγική τοποθεσία

Με τοποθεσία στον ιστορικό κόλπο "Μανδράκι", όπως μαρτυρά το όνομά του, το παραθαλάσσιο 5 αστέρων boutique ξενοδοχείο της κοσμοπολίτικης Ύδρας έχει σκοπό να σας μεταφέρει σε ένα τοπίο απίστευτης ομορφιάς, απέραντης χαλάρωσης σε συνδυασμό με την ιστορία που παρεμβάλλεται στις διακοπές σας. Με λίγα λόγια αποτελεί ένα πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό μνημείο συνδεδεμένο με τη συγκλονιστική μορφή του ναυάρχου Ανδρέα Μιαούλη, το οποίο μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο καταφύγιο πολυτελών διακοπών. 

mandraki beach

Βρίσκεται στη μοναδική αμμώδη παραλία ολόκληρου του νησιού, μόλις 3 λεπτά μέσω θαλάσσιου ταξί ή του σκάφους του ξενοδοχείου από το λιμάνι, όπου η ομορφιά του μαγνητίζει κάθε επισκέπτη, χάρη στα κρυστάλλινα νερά και το πράσινο που πλαισιώνει την εικόνα. Ταυτόχρονα, ενδιαφέρον προκαλούν τα "ενθύμια" από την Ελληνική Επανάσταση που παραμένουν επιβλητικά στον χώρο, τα δύο φρούρια στην είσοδο του κόλπου, τα αρχικά κανόνια που χρησιμοποιήθηκαν αργότερα ως σημεία ελλιμενισμού και η πλατφόρμα που βρίσκεται σε κυρίαρχο σημείο μέσα στη θάλασσα.

mandraki beach

Ένα ξενοδοχείο - όνειρο

Με το 5αστερο κατάλυμα με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις να εναρμονίζεται πλήρως με τη νοοτροπία του νησιού, που αποφεύγει τη φασαρία μιας μεγάλης πόλης - μην ξεχνάμε πως δεν επιτρέπονται τα αυτοκίνητα και οι μηχανές- η διαμονή στο Mandraki Beach Resort είναι ο ορισμός της ηρεμίας.

Mandraki

Οι πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου έχουν παντρέψει τον μίνιμαλ σχεδιασμό με τα παραδοσιακά υλικά, όπου ο κρυφός φωτισμός τους χαλαρώνει τις αισθήσεις, αλλά και οι καμπάνες που βρίσκονται μπροστά στην παραλία είναι σαν να έχουν ξεφύγει από κάποιο όνειρο, δίνοντας στις μελλοντικές διακοπές σας μια ειδυλλιακή εικόνα. Παράλληλα, το εξυπηρετικό και διακριτικό προσωπικό και οι υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων κάνουν την επιλογή ακαταμάχητη. 

mandraki beach

Γαστρονομικές διαδρομές

Και αφού απολαύσετε το μπάνιο σας στα κρυστάλλινα νερά και χαλαρώσετε, έχοντας ως θέα το απέραντο γαλάζιο, σειρά έχουν οι ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις του Mandraki Beach Restaurant. Μιλώντας για ένα από τα κορυφαία γαστρονομικά hotspots του νησιού, το εστιατόριο του Mandraki Beach Resort προσφέρει επιλογές από μεσογειακή - fusion κουζίνα, η οποία εμπνέεται από την ελληνική γαστρονομία με επιλεγμένα υλικά από ολόκληρη την Ελλάδα, ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά από τους ντόπιους ψαράδες και λαχανικά, ενώ σε ό,τι αφορά το σούσι, ήδη έχει λάβει αρκετές εξαιρετικές κριτικές. 

Mandraki Beach Resort, Ύδρα

+30 22980 52110

info@mandrakibeachresort.com

www.mandrakibeachresort.com