Τι θα δούμε στο Netflix τον Δεκέμβριο

H λίστα με όλες τις σειρές, τις ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τις υπόλοιπες παραγωγές που έρχονται στην πλατφόρμα streaming.

Oι νέες σειρές και ταινίες του Netflix καταφθάνουν προσεχώς -μαζί φυσικά με ολόφρεσκα ντοκιμαντέρ (ενδεχομένως περισσότερα από ποτέ) και άλλες χολιγουντιανές παραγωγές- για να επισφραγιστεί το γεγονός πως θα συνεχίσουμε άπαντες σε binge-watching mood. Παρακάτω βλέπεις όλα όσα θα γίνουν διαθέσιμα εντός του μήνα ώστε να μπορείς να εμπλουτίσεις τη λίστα σου με εκείνα που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σου.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

01/12/2022

Το Αδιέξοδο - Dead End

Μια παρέα αλλάζει κατά λάθος αυτοκίνητο μ' έναν ληστή τραπεζών, ο οποίος στη συνέχεια τους καταδιώκει για να πάρει πίσω τα κλεμμένα χρήματα που άφησε στο πορτ μπαγκάζ.

02/12/2022

Πυγολαμπίδες - Firefly Lane

Σεζόν 2 Μέρος 1

Για την Κέιτ και την Τάλι, δεν υπάρχει εμπόδιο που μπορεί να σταθεί στη φιλία τους. Υπάρχει, όμως, κάποιο λάθος που θα μπορούσε να τις χωρίσει για πάντα;

Hot Skull

Σε έναν δυστοπικό κόσμο, καθώς μια επιδημία εξαπλώνεται μέσω της λεκτικής επικοινωνίας, ένα τυραννικό ίδρυμα καταδιώκει έναν γλωσσολόγο που έχει ανοσία στην ασθένεια.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr