Πώς θα οργανώσετε ένα απόλυτα πετυχημένο event με τη βοήθεια της Intercatering

Η Intercatering μας εξηγεί γιατί το catering από επαγγελματίες μπορεί να σας λύσει τα χέρια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η διοργάνωση οποιασδήποτε εκδήλωσης, ανεξαρτήτως περίστασης ή μεγέθους, αποτελεί ένα δύσκολο project, που για να στεφθεί με επιτυχία, απαιτεί την επαγγελματική υποστήριξη ενός αξιόπιστου catering. Από πάρτι, παιδικά και ενηλίκων, μέχρι γαμήλιες δεξιώσεις και εταιρικές περιστάσεις, όλες οι εκδηλώσεις απαιτούν εκτενή οργάνωση και προγραμματισμό, που κάνουν τη λίστα των υποχρεώσεων ενός επιτυχημένου event να μοιάζει ατελείωτη. Η Intercatering γνωρίζει καλά πως η διαδικασία του σχεδιασμού του event catering επιφορτίζει με πίεση και άγχος στους οικοδεσπότες. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ρίξτε μια ματιά στους λόγους που η επιλογή του κατάλληλου catering μπορεί τελικά να είναι αυτό που χρειάζεστε.

Αριστοτεχνικά, ευέλικτα μενού

Η ψυχή ενός event είναι αναμφίβολα το φαγητό. Γιατί λοιπόν να συμβιβαστείτε με γευστικές προτάσεις που στερούνται έμπνευσης, όταν οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι από διαφορετικές Κουζίνες; Από δημιουργικά πιάτα Ελληνικής και Μεσογειακής Κουζίνας, πιάτα fine dining αλλά και εδέσματα με επιρροές από Ασιατική και Αραβική Κουζίνα μέχρι street food από Μεξικάνικη Κουζίνα! Οι επαγγελματίες της Intercatering είναι εξειδικευμένοι στην τέχνη της δημιουργίας μενού, συνδυάζοντας αρμονικά γεύσεις και εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες. Από εμπνευσμένα ορεκτικά μέχρι συναρπαστικά κυρίως πιάτα και επιδόρπια, η τεχνογνωσία τους διασφαλίζει πως κάθε μπουκιά θα είναι ένα μικρό αριστούργημα. Τόσο οι καλεσμένοι σας, όσο και οι γευστικοί σας κάλυκες, θα σας ευχαριστούν!

Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος

Ο προγραμματισμός μιας εκδήλωσης μπορεί να γίνει άθλος. Ο καθορισμός των γευμάτων που θα σερβιριστούν, η εκτίμηση του αριθμού των καλεσμένων, η επιλογή του μενού, η προετοιμασία του φαγητού, το μαγείρεμα και το σερβίρισμα είναι ιδιαιτέρως χρονοβόρα. Η πρόσληψη μιας εταιρείας catering απελευθερώνει το χρόνο σας, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία, να απολαύσετε την περίσταση με τους καλεσμένους σας. Η ομάδα της Intercatering θα φροντίσει κάθε λεπτομέρεια του event catering, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαρείτε τη στιγμή, γνωρίζοντας ότι η εκδήλωσή σας βρίσκεται στα κατάλληλα χέρια.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr