Το Xmas spirit έφτασε στα ανανεωμένα πολυκαταστήματα notos

Με μότο το "My Christmas - My notos", τα πολυκαταστήματα notos γιορτάζουν την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα notos εγκαινιάζουν μία νέα εποχή για το brand και γίνονται για ακόμη μία φορά ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός. Η εορταστική shopping εμπειρία ξεκινάει από τις νέες Xmas βιτρίνες. Κομψά σύνολα για όλη την εορταστική περίοδο καθώς και κορυφαίες προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων περιμένουν τους επισκέπτες των πολυκατασημάτων.

Το Xmas spirit έφτασε στα ανανεωμένα πολυκαταστήματα notos

Η ιδιαίτερα εντυπωσιακή εορταστική ατμόσφαιρα ξεκινά από τα 3D χριστουγεννιάτικα εικαστικά και τον συνολικό διάκοσμο τόσο μέσα στις βιτρίνες όσο και σε όλους τους εσωτερικούς χώρους. Με το μότο "My Christmas – My notos", τα πολυκαταστήματα συνδυάζουν τη χριστουγεννιάτικη shopping εμπειρία με την εορταστική διάθεση.

Notos Xmas

Πρωτότυπες και ευφάνταστες προτάσεις χριστουγεννιάτικης διακόσμησης για κάθε γούστο, ύφος και ηλικία σας περιμένουν στα Xmas Markets Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Στο ισόγειο του notos Αθήνας θα ανακαλύψετε το νέο χριστουγεννιάτικο χώρο με τις best of επιλογές για τα δώρα των γιορτών. Μεταξύ άλλων, θα βρείτε τα πιο sparkling στολίδια για το σπίτι ή το γραφείο, καθώς και τα πιο festive ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά για εσάς και όλους τους αγαπημένους σας.

notos Xmas

Στη Θεσσαλονίκη, στη στοά Χιρς, ξεχωριστή θέση έχει το μικρό χριστουγεννιάτικο "χωριό" δίπλα στα στολισμένα δέντρα. Ένας εντυπωσιακός χώρος από πολύχρωμες ρόδες, χριστουγεννιάτικα χρωματιστά σπιτάκια, μικρά καρουσέλ, χιονισμένα έλατα, την πίστα πατινάζ και τους χριστουγεννιάτικους καρυοθραύστες παραταγμένους και έτοιμους να μας παρασύρουν σε ένα κόσμο μαγικό.

notos Xmas

Αφεθείτε στη μαγεία των Χριστουγέννων, μέσα στα ανανεωμένα χριστουγεννιάτικα πολυκαταστημάτα notos, διαλέξτε τα δώρα των γιορτών και απολαύστε την καλύτερη εμπειρία shopping.

Notos Xmas

Ακολουθήστε τα πολυκαταστήματα notos στα social media: IG: @notosofficial, FB:@notosGreece, TikTok: @notos_official & YouTube @notosofficial  

 www.notos.gr