Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η επιστροφή στο συναρπαστικό κόσμο του πλανήτη Αράκις προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Dune: Μέρος Δεύτερο

Το sci-fi έπος του Denis Villeneuve ολοκληρώνεται θεαματικά. Μπορεί να ανέβαλε την πρεμιέρα του για μερικούς μήνες λόγω των απεργιών του περασμένου καλοκαιριού, ωστόσο, το σμίξιμο με τον φανταστικό κόσμο που εμπνεύστηκε ο Frank Herbert  και σκηνοθετεί ο Denis Villeneuve, βρίσκεται προ των πυλών. Στο σίκουελ επιστρέφουμε στην έρημο του Αράκις για να δούμε τον Πολ Ατρείδη (Timothée Chalamet) να ενστερνίζεται όλο και περισσότερο το ρόλο του ως ηγέτη, καθώς εκπαιδεύεται με στόχο να εκδικηθεί τη διάλυση του Οίκου του. Ταυτόχρονα, ενδυναμώνεται ηη σχέση του με την Τσάνι (Ζεντάγια) ενώ παράλληλα, καλείται να αποτρέψει τις δυσοίωνες εξελίξεις που βλέπει στο μέλλον του. Θυμίζουμε πως στη διανομή των ηθοποιών βρίσκουμε ακόμα, τη Florence Pugh, η οποία κρατά το ρόλο της πριγκίπισσας Ιρουλάν, όπως επίσης τον Austin Butler που υποδύεται τον Φέιντ Ραούτα Χάρκοναν - τον ανηψιό του Βαρόνου Χάρκονεν (Stellan Skarsgård).

Περάσματα

Ερωτικό τρίο με τους Franz Rogowski, Αντέλ Εξαρχόπουλος και Ben Whishaw. Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Ira Sachs ("Μικροί Κύριοι", "Η Αγάπη είναι Παράξενη"), σκηνοθετεί τους Franz Rogowski, Ben Whishaw και Αντέλ Εξαρχόπουλος σε ένα ισορροπημένα ανάλαφρο και δραματικό λαβ στόρι, όπου οι χαρακτήρες των τριών σταρ μπλέκονται σε ένα ερωτικό τρίγωνο με απρόβλεπτες συνέπειες στις ζωές τους.

Ο Πάγος που Καίει

Ιστορία ενηλικίωσης του Anthony Chen ("Η Εποχή της Βροχής"). Με φόντο την πόλη Γιαντζί της βορείου Κίνας, τρεις νεαρή ενήλικες σε ψυχολογικό και υπαρξιακό αδιέξοδο σμίγουν απροσδόκητα, σχηματίζοντας ένα ερωτικό τρίγωνο σε μια απόπειρα να απαλύνουν τις μοναξιές τους.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr