Το νέο Destination Porsche επαναπροσδιορίζει τη θέση της Porsche

Αντλώντας έμπνευση από το brand purpose της εταιρείας, "Driven by Dreams", το ανανεωμένο Porsche Center Athens θα αποτελέσει το νέο "Home for Dreamers".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το νέο Destination Porsche ήρθε να επαναπροσδιορίσει τη θέση της Porsche στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας και να προσφέρει έναν χώρο που όλοι οι ονειροπόλοι της Porsche θα μπορούν να ονομάζουν "σπίτι" τους.

Μετά από περισσότερο από 70 χρόνια ιστορίας που έχουν κάνει την Porsche ένα από τα εμβληματικότερα brands του κόσμου, περισσότεροι από 200 καλεσμένοι έζησαν μια βραδιά αφιερωμένη σε όσους μένουν άγρυπνοι από τη δύναμη των ονείρων τους, που δε φοβούνται να κυνηγήσουν κάτι μεγαλύτερο από τους ίδιους και τολμούν να φανταστούν όσα οι γύρω τους θεωρούν αδύνατα.

Η Porsche, ηγετική μάρκα στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, γιόρτασε τα λαμπερά εγκαίνια του Porsche Center Αthens, την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024, προσθέτοντας άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, που από το 2011 κρατάει το τιμόνι της θρυλικής μάρκας στην Ελλάδα και την οδηγεί σε συνεχή αναπτυξιακή πορεία. Στόχος του νέου Porsche Center Athens είναι ουσιαστικά η δημιουργία ενός χώρου όπου τα όνειρα θα παίρνουν ζωή, φέροντας την Porsche ένα βήμα πιο κοντά στο σύγχρονο luxury που εκπροσωπεί.

Το νέο Destination Porsche επαναπροσδιορίζει τη θέση της Porsche

Αντλώντας έμπνευση από το brand purpose της εταιρείας, "Driven by Dreams", το ανανεωμένο Porsche Center Athens θα αποτελέσει το νέο "Home for Dreamers", ένα μέρος όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά του. Κατά τη διάρκεια του λόγου του, ο κύριος Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, αναφέρθηκε με πάθος στο Vision του Ομίλου – A World of Sustainable Mobility - ένα όραμα που η Porsche φέρνει στη ζωή ηλεκτρικοποιώντας σταδιακά όλο και περισσότερα μοντέλα. "Με την άφιξη του νέου Porsche Center Athens, οι φίλοι της μάρκας αποκτούν μία εκπροσώπηση και πιο άμεση σχέση με το brand, ένα μέρος που καθρεφτίζει τις αξίες της Porsche και τα όνειρα που δημιουργεί". Ο κύριος Κυριακόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα και στο σπουδαίο κομμάτι των μακροχρόνιων διαγενεολογικών σχέσεων εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει ο Όμιλος με τους συνεργάτες του, ενώ μετέδωσε την προσωπική του αγάπη για την Porsche, κάνοντας μία αναφορά στον αείμνηστο Οδυσσέα Κυριακόπουλο και το πώς γεννήθηκε η ιδέα να φέρουν την Porsche στον Όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ο οποίος ιδρύθηκε το 1969.

Τη φαντασμαγορική βραδιά λάμπρυνε με την παρουσία του Chris Labrooy, ο ταλαντούχος CGI καλλιτέχνης που εμπνέεται από τον συνδυασμό της τυπογραφίας, της αρχιτεκτονικής και των εικαστικών για να δημιουργήσει μαγικά, σουρεαλιστικά τοπία, χρησιμοποιώντας πολλές φορές τα μοντέλα της Porsche ως σημείο αναφοράς εικαστικών για να δημιουργήσει μαγικά, σουρεαλιστικά τοπία, χρησιμοποιώντας πολλές φορές τα μοντέλα της Porsche ως σημείο αναφοράς. Ο εν λόγω καλλιτέχνης δημιούργησε έργα αποκλειστικά για το νεότευκτο Porsche Athens Center με έμπνευση από την Ελλάδα, τα οποία και εκτίθενται σε αυτό, αποτελώντας πόλο έλξης για τους παριστάμενους. Οι καλεσμένοι είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν μια πολυδιάστατη εκδήλωση που συνδύαζε το live performance με σαξόφωνο και χορό. Μια εκδήλωση αναμφίβολα εμβληματική, αλλά και αξέχαστη για όλους τους παρευρισκόμενους.