Το "Rodham", μια εναλλακτική ιστορία για τη ζωή της Hillary Clinton έρχεται στο Hulu

Θα διερευνήσει πώς θα ήταν η ζωή της αν δεν είχε παντρευτεί ποτέ τον Bill Clinton.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πώς θα ήταν η ζωή της Hillary Clinton αν δεν είχε δεχτεί ποτέ την πρόταση γάμου του Bill Clinton; Αυτή είναι η υπόθεση του νέου μυθιστορήματος της Curtis Sittenfeld, Rodham, το οποίο θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη για το Hulu. Η εναλλακτική αυτή εκδοχή "αφηγείται την ιστορία μιας φιλόδοξης νεαρής γυναίκας, που ξεδιπλώνει τον εαυτό της στα τέλη του 20ού αιώνα, μετακινούμενη από τον ιδεαλισμό στον κυνισμό και πάλι πίσω" ανέφερε το Deadline.

Αν και είναι πολύ νωρίς για να επιβεβαιωθούν λεπτομέρειες σχετικά με το casting και την ημερομηνία κυκλοφορίας, είναι γνωστό ότι σεναριογράφος και συμπαραγωγός (η άλλη είναι η Curtis Sittenfeld) είναι η Sarah Treem, συν-δημιουργός του The Affair και συμπαραγωγός του House of Cards

Το Rodham δημοσιεύθηκε τον Μάιο και έγινε best seller. Οι συντάκτες βιβλίων στο OprahMag.com έγραψαν για το μυθιστόρημα: "Η Hillary της Sittenfeld είναι ταυτόχρονα παίκτρια στο Game of Thrones και ηρωίδα ρομαντικού μυθιστορήματος. Είναι μία λαμπρή κακιά ηρωίδα που έχει βρει τη φωνή της και ξέρει να τη χρησιμοποιεί. Είναι όποια θέλει είναι".

Αυτό δεν είναι το πρώτο project του Hulu για την πρώην Πρώτη Κυρία. Νωρίτερα φέτος, η πλατφόρμα streaming κυκλοφόρησε το Hillary, μια σειρά ντοκιμαντέρ που ακολουθούσε τη ζωή, την καριέρα και την προεδρική της προσφορά σε δόσεις διάρκειας τεσσάρων ωρών.