Η Iris Apfel έχει το δικό της coloring book και είναι η τέλεια ιδέα για δημιουργική απασχόληση

Τα έσοδα του βιβλίου στηρίζουν ένα πανεπιστημιακό πρόγραμμα που δημιούργησε η Apfel για τους φοιτητές στο Ώστιν.

"Δεν αγοράζω ποτέ κάτι επειδή λέω κάποιος ότι είναι 'in' ή 'must-have'. Αγοράζω ό,τι με κάνει χαρούμενη" είναι μία από τις πολλές σοφές ατάκες της Iris Apfel, του γηραιότερου style icon της εποχής μας. Η Apfel, η οποία έκλεισε πρόσφατα τα 100 της χρόνια, έχει τονίσει αρκετές φορές πώς δεν ακολουθεί τις τάσεις στη μόδα, αλλά αυτό που της δίνει χαρά και δημιουργικότητα. Αυτά τα συναισθήματα μεταδίδει μέσα από το προσωπικό της στυλ, τις όχι και τόσο συχνές συνεντεύξεις της, το βιβλίο της αλλά και τον ρόλο της ως καθηγήτρια. Ναι, η Iris Apfel έχει και αυτόν τον ρόλο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από το 2010, η Professor Apfel είναι η καθοδηγητική δύναμη πίσω από μια εμπειρία εκμάθησης για φοιτητές του Προγράμματος Κλωστοϋφαντουργίας και Ένδυσης στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, που φιλοδοξούν να εργαστούν στη μόδα. Οι μαθητές ανακαλύπτουν το εύρος της βιομηχανίας, μαθαίνοντας από πρώτο χέρι χάρη στις αμέτρητες επαφές της Iris. Πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας προσκαλούν τους μαθητές σε συνέδρια, εκθεσιακούς χώρους και studio όπου μοιράζονται μαζί τους το know-how και την εμπειρία τους. 

ΙRIS-The-Coloring-Book
IRIS The Coloring Book

Θέλοντας να διατηρήσει και να ενισχυθεί το έργο της στο Πανεπιστήμιο, μια μικρή ομάδα από το Ώστιν δημιούργησε ένα coloring book. Με την αγορά του IRIS The Coloring Book συνεισφέρετε στο πρόγραμμα και παράλληλα να γεμίζετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Διαβάστε Επίσης