2020 ΤΙΜΕ100 | Αυτές είναι οι πιο επιδραστικές προσωπικότητες της χρονιάς

Και ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι στη διάσημη λίστα του περιοδικού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το περιοδικό TIME αποκάλυψε την ετήσια λίστα του - 2020 TIME100 - με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς. Το τεύχος έχει 8 παγκόσμια εξώφυλλα, με το καθένα να παρουσιάζει μία ξεχωριστή προσωπικότητα: τον ανοσολόγο Dr. Anthony Fauci, τον performer The Weeknd, τον CEO της Alphabet Sundar Pichai, τη νοσοκόμα στην πρώτη γραμμή στη μάχη κατά του COVID-19 AmyO'Sullivan, την ηθοποιό Gabrielle Union και τον αθλητή Dwyane Wade, την performer Megan Thee Stallion, την Πρόεδρο της Ταϊβάν Tsai Ing-wen και τις ιδρύτριες του Black Lives MatterPatrisse Cullors, Alicia Garza και Opal Tometi. Στη λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους για το 2020 είναι και ο Γιάννης Αντετοκούμπο, ο οποίος αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά MVP.

Για τον Αντετοκούμπο μίλησε ο θρύλος του NBA, Kareem Abdul Jabbar, ο οποίος τόνισε στο περιοδικό ότι ο διάσημος πλέον παίκτης των Milwaukee Bucks ενσωματώνει όλα όσα απαιτούνται σε έναν αθλητή - αφοσίωση, εξαιρετικές ικανότητες, εστίαση και τη χάρη να λειτουργεί υπό πίεση.

Ανάμεσα στα "αναπάντεχα" ζευγάρια που συμπεριλαμβάνει συχνά το TIME100 - όπου guest συνεργάστες του περιοδικού γράφουν για κάποια από την προσωπικοτητα που έχει επιλεχθεί στη λίστα, είναι ο Denzel Washington για τον Michael B. Jordan, ο Derek Jeter για τον Patrick Mahomes, ο Common για την Angela Davis, η Taylor Swift για την Phoebe Waller-Bridge, η Maya Moore για τη Naomi Osaka, η Jennifer Garner για Greg Berlanti και πολλοί ακόμα.

Η ολοκληρωμένη λίστα 2020 ΤΙΜΕ100 και τα εξώφυλλα.