You | Τι συμβαίνει στο 2ο κύκλο της σειράς του Netflix

Ο Joe Goldberg θέλει να κάνει μια νέα αρχή στο L.A. αλλά η Candance δεν θα τον αφήσει να ξεφύγει τόσο εύκολα.

Η σειρά You του Netflix έχει αναδειχθεί σε ένα δημοφιλές θέμα συζήτησης και δεν χρειάζεται να αναρωτηθεί κανείς γιατί. Προσοχή όμως: ακολουθούν πολλά spoilers καθώς εξερευνούμε τι γίνεται στη συνέχεια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τον Penn Badgley (Gossip Girl) στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Joe Goldberg, ένας  stalker που γίνεται δολοφόνος, υπεύθυνος βιβλιοπωλείου και φαινομενικά τέλειος σύντροφος, το You βαδίζει ανάμεσα στη λεπτή γραμμή του rom-com και του horror story με σταθερότητα, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι όλες οι ερωτικές σχέσεις αυτό που φαίνονται. 

Για να ανακεφαλαιώσουμε: Καθ 'όλη τη σεζόν 1, ο Joe επιδιώκει να συνάψει σχέση - και τελικά το πετυχαίνει - με την υποσχόμενη συγγραφέα Guinevere Beck, που υποδύεται η Elizabeth Lail, εξαλείφοντας σταδιακά αρκετούς ανθρώπους από τη ζωή της - συμπεριλαμβανομένης και τη Peach Salinger (Shay Mitchell). Και όταν η αλήθεια αγγίζει τον ίδιο, υπάρχουν κάποιες πολύ βίαιες συνέπειες.

Όσα θέλετε να γνωρίζετε για τη 2η σεζόν του You.

Η σεζόν 2 έκανε πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου και αποτελείται από 10 επεισόδια. 

Ο Joe απέκτησε καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον και η  Candace επέστρεψε. 

Στη δεύτερη σεζόν του You, η Victoria Pedretti υποδύεται το νέο αντικείμενο του πόθου του Joe. Ο χαρακτήρας της, η Love Quinn είναι chef σε ένα οπωροπωλείο και ο Joe αρχίζει να την επιθυμεί σχεδόν από την πρώτη στιγμή που φτάνει στο Los Angeles. Παρόλα αυτά, υπάρχουν πολλά πίσω από την πρώτη εικόνα της Love. Πρόκειται για μια νέα γυναίκα που αντιμετωπίζει το πένθος και αποφεύγει τα social media. 

Στο τέλος της πρώτης σεζόν, η πρώην σύντροφος του Joe, η Candance εμφανίζεται από το πουθενά. Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι έχει κάποιες εκκρεμότητες μαζί του και θέλει να πάρει εκδίκηση. 

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Los Angeles.

You
You: A Novel (Lifetime)
amazon.com

Όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο στο οποίο βασίζεται το You, θα γνωρίζουν ήδη ότι το δεύτερο μέρος της ιστορίας του Joe συνεχίζεται στο Los Angeles. Ο πρωταγωνιστής αφήνει πίσω του τη Νέα Υόρκη και το βιβλιοπωλείο, αλλά δυσκολεύεται να συνηθίσει το ηλιόλουστο μέρος. 

Το όνομα του Joe είναι πλέον Will. 

Νέα πόλη, νέο όνομα για τον πρωταγωνιστή που το ανακοινώνει στο teaser trailer της 2ης σεζόν με ένα ανατριχιαστικό χαμόγελο. 

Ο Joe θα ερωτευτεί ξανά αλλά θα παλέψει με το παρελθόν του στη 2η σεζόν.

Προσπαθώντας να ξεφύγει από τη Candance και τη Νέα Υόρκη, ο Joe βρίσκεται στο Los Angeles. Εκεί, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή, όντας πληγωμένος από την τελευταία του σχέση που κατέληξε σε δολοφονία. Η απρόσμενη γνωριμία του με τη Love ξεκινά μια νέα ιστορία: Θα είναι διαφορετικά τώρα; Ο Joe είναι έτοιμος να ρισκάρει για να μάθει.

Το παρελθόν του ωστόσο υπάρχει και είναι πιθανό να του δημιουργήσει προβλήματα. Γνώριμοι χαρακτήρες της πρώτης σεζόν είναι ζωντανοί και ίσως να εμπλακούν στη ζωή του. Ο Paco, ο Dr. Nicky, οι κολλητές φίλες της Beck, η οικογένεια της Peach και φυσικά η Candace.

You