Η Fran Drescher μεταφέρει τη θρυλική Νταντά στο Broadway

The Nanny is back!

Η Fran Drescher ανακοίνωσε ότι η αγαπημένη σειρά των '90s, The Nanny - η οποία προβλήθηκε από το 1993 μέχρι το 1999 - θα ανέβει σύντομα στο Broadway ως μιούζικαλ.

Το sitcom ακολουθούσε τη ζωή της Fran Fine, γεννημένη στο Queens, που καταλήγει να γίνει η νταντά των παιδιών ενός πλούσιου χήρου, παραγωγού του Broadway στο Μανχάταν. Κατά τη διάρκεια των έξι σεζόν, η σειρά ήταν γεμάτη με χιουμοριστικές καταστάσεις, αγάπη, πολλούς διάσημους guests και την υπέροχη μόδα της δεκαετίας του '90.

Η Drescher μοιράστηκε τα νέα μέσα από το Instagram κάνοντας ένα throwback με την Elizabeth Taylor, η οποία έκανε την εμφάνισή της στην τρίτη σεζόν της σειράς.

"The Nanny Musical Broadway Bound! Είναι σε όλα τα νέα online" έγραψε η ηθοποιός και μοιράστηκε ένα throwback με τους πρωταγωνιστές της σειράς, γεμίζοντας τους fans της με νοσταλγία. 

Οι κινηματογραφικές μεταφορές δεν είναι άγνωστες στο Broadway, αλλά είναι ιδιαίτερα σπάνιο να ανέβει μια τηλεοπτική σειρά. Η Νταντά θα είναι η τρίτη τηλεοπτική σειρά που θα προσαρμοστεί στις ανάγκες του Broadway, μετά το Sponge Bob Square Pants: The Broadway Musical και Η οικογένεια Addams.