Ο Keanu Reeves γράφει κόμικς και το πρώτο τεύχος θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

Ηθοποιός, μουσικός, παραγωγός ταινιών και, τώρα, συγγραφέας κόμικς. Υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει;

Από τα βιντεοπαιχνίδια έως τις μοτοσικλέτες, η μη συμβατική προσέγγιση του Keanu Reeves για τη μετατροπή των χόμπι του σε προϊόντα δουλειάς συνεχίζει να εκπλήσσει τους θαυμαστές του. Τώρα, ο ηθοποιός παίρνει την εμπειρία του Matrix / John Wick και την εφαρμόζει σε ένα νέο εγχείρημα κόμικς με τίτλο BRZRKR.

Το project δημιουργήθηκε μαζί με τον Matt Kindt των Folklords και  Bang !, και τον καλλιτέχνη Alessandro Vitti των Secret Warriors της Marvel. Η σειρά κόμικς υπόσχεται να είναι εξαιρετικά βίαια και αυτή είναι η σύντομη περιγραφή της, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Boom! Studios:

"Ο άντρας που είναι γνωστός μόνο ως Berzerker είναι ημίθεος, καταραμένος και υποχρεωμένος στη βία… ακόμη και με τη θυσία της λογικής του. Αλλά αφού περιπλανήθηκε στον κόσμο για αιώνες, ο Berzerker μπορεί τελικά να βρει καταφύγιο - εργάζεται για την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να πολεμήσει σε μάχες βίαιες και πολύ επικίνδυνες για οποιονδήποτε άλλο. Σε αντάλλαγμα, θα δοθεί στον Berzerker αυτό που επιθυμεί περισσότερο - η αλήθεια για την ατελείωτη ύπαρξή του ... και πώς να το τελειώσει".