Ο Mick Jagger επιστρέφει στην υποκριτική ως ένας μοχθηρός έμπορος τέχνης

Ο ρόλος του frontman των Rolling Stones στο θρίλερ The Burnt Orange Heresy.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πορεία του Mick Jagger στην υποκριτική τέχνη δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Το 1975, ο μύθος ήθελε τον frontman των Rolling Stones να ζητάει τον ρόλο του Dr. Frank-N-Furter στο Rocky Horror Picture Show αλλά να απορρίπτεται καθώς ήταν εξασφαλισμένος από τον Tim Curry. Έκτοτε, οι προσπάθειες του Sir Mick στην υποκριτική γινόντουσαν με διαλείμματα και ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από την τελευταία του δουλειά, The Man from Elysian Fields

Παρόλα αυτά, στην ηλικία των 76 ετών, ο Mick Jagger αποφάσισε να δοκιμαστεί ξανά ως ηθοποιός με τον ρόλο του στο neo-noir θρίλερ The Burnt Orange Heresy. Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Giuseppe Capotondi, ο Jagger υποδύεται ένα μοχθηρό έμπορο τέχνης που κρύβει ένα σκοτεινό μυστικό στην έπαυλή του στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Το μυστήριο ενισχύεται με την εμφάνιση του καλλιτέχνη Jerome Debney, τον οποίο υποδύεται ο Donald Sutherland. 

Με τα μαλλιά τραβηγμένα πίσω, ο Jagger φαίνεται να είναι ιδανικός για τον ρόλο του πλούσιου αλλά εκκεντρικού art dealer που κινεί τα νήματα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Claes Bang και η Elizabeth Debicki και αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες στις 6 Μαρτίου.