Το reboot του Clueless θα είναι για την καλύτερη φίλη της Cher, Dionne

Το sequel θα δείξει τι συμβαίνει όταν η Cher "εξαφανίζεται και έρχεται στο προσκήνιο η καλύτερη της φίλη".

Το Clueless της Amy Heckerling ανήκει αναμφίβολα στα κλασικά pop culture films, οπότε είναι σχεδόν αναμενόμενο να βρίσκεται καθ' οδόν ένα νέο τηλεοπτικό spin-off, 25 χρόνια μετά την κυκλοφορία της αρχικής ταινίας.

Σύμφωνα με το Variety, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα reboot που εστιάζει στη Dionne, την καλύτερη φίλη της Cher. Παρόλο που οι φήμες για ένα επικείμενο sequel είχαν ξεκινήσει το 2019, δεν είχε βρεθεί το δίκτυο για την προβολή του. Όπως αναφέρει όμως τώρα το δημοσίευμα, φαίνεται ότι η streaming υπηρεσία του NBC, Peacock, θα φιλοξενήσει την παρέα του Clueless.

Τα νέα για το reboot: Η μυστηριώδης εξαφάνιση της Cher

Η Dionne πρωτοστατεί στη νέα τηλεοπτική σειρά Clueless επειδή η καλύτερή της φίλη, Cher, εξαφανίστηκε. "Η κωμική - άνευ τίτλου - σειρά περιγράφεται ως ένα baby pink και bisexual μπλε-χρωματιστό, με μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου, latte με γάλα βρόμης και Adderall look για το τι συμβαίνει όταν η queen bee Cher εξαφανίζεται και η καλύτερή της φίλη number 2, Dionne μπαίνει στα κενά Air Jordans της Cher" σχολιάσει το Variety.

Μην αφήσετε την υπερβολικά hipster περιγραφή να σας απογοητεύσει, καθώς το reboot του Clueless φαίνεται να είναι ένα σταυροδρόμι μεταξύ των Gossip Girl, Pretty Little Liars, Riverdale και Big Little Lies. "Πώς αντιμετωπίζει η Dionne τις πιέσεις να είναι το νέο πιο δημοφιλές κορίτσι στο σχολείο, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να αποκαλύψει το μυστήριο για το τι συνέβη στην καλύτερή της φίλη;" καταλήγει το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ