Το reboot του Gossip Girl επιβεβαιώθηκε κι επίσημα

Μια νέα παρέα εφήβων ετοιμάζεται να κατακτήσει τις οθόνες σας, οκτώ χρόνια μετά το φινάλε της δημοφιλούς σειράς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

"Good morning, Upper East Siders". Το reboot της δημοφιλούς σειράς επιβεβαιώθηκε κι επίσημα πλέον και σύμφωνα με το Variety, τα γυρίσματα για το HBO Max θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Η ημέρα κυκλοφορίας του νέου Gossip Girl καθυστέρησε εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και η σειρά αναμένεται πλέον να προβληθεί το 2021. 

Το reboot του Gossip Girl επιβεβαιώθηκε κι επίσημα

Η σειρά των 10 επεισοδίων θα επιστρέψει οκτώ χρόνια μετά το φινάλε της αρχικού τηλεοπτικού project και θα διερευνήσει πώς τα κοινωνικά μέσα έχουν διαμορφώσει την κοινωνική σκηνή της ελίτ της Νέας Υόρκης. Ο κόσμος του Gossip Girl αναμένεται να υποδεχτεί μια νέα ομάδα εφήβων από τα ιδιωτικά σχολεία της μητρόπολης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kristen Bell θα επιστρέψει στο ρόλο της αφηγήτριας. Η Bell πρωταγωνίστησε πρόσφατα ως Eleanor Shellstrop στην κωμωδία "The Good Place" του NBC, για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα. Η ηθοποιός δάνεισε επίσης τη φωνή της (στην Anna) στο sequel κινουμένων σχεδίων της Disney ,"Frozen 2"και επέστρεψε ως "Veronica Mars" στη σειρά οκτώ επεισοδίων της Hulu.

Οι Jordan Alexander, Eli Brown, Adam Chanler-Berat, Thomas Doherty, Jonathan Fernandez, Tavi Gevinson, Jason Gotay, Emily Alyn Lind, Zión Moreno, Whitney Peak και Savannah Lee Smith αποτελούν το νέο καστ της σειράς, το οποίο περιλαμβάνει κυρίως άγνωστους ηθοποιούς.