Ο Wes Anderson θα ξεκινήσει γυρίσματα για την επόμενη ταινία του το 2021

Φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πολύ για το επόμενο βήμα μετά το The French Dispatch.

Η τελευταία ταινία του Wes Anderson, The French Dispatch, ενδέχεται να έχει αναβληθεί επ'αόριστον λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά φαίνεται ότι ο σκηνοθέτης δεν θα καθυστερήσει το επόμενο βήμα του.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη λίστα του Weekly Production, την άνοιξη του 2021 αναμένεται να ξεκινήσουν γυρίσματα για ένα άτιτλο - ακόμα - έργο, που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Anderson. Συγκεκριμένα, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Ρώμη, σύμφωνα με πληροφορίες που μοιράστηκε το The Film Stage, ενώ μια αναφορά από το Talking Film προσθέτει ότι το casting είναι ήδη σε εξέλιξη και ότι η πλοκή θα περιστρέφεται γύρω από μια ρομαντική ιστορία.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλά για την επερχόμενη παραγωγή, αν και πιθανότατα θα δούμε τον σκηνοθέτη να αξιοποιεί την καθιερωμένη του αγάπη για τον ιταλικό κινηματογράφο (βλ. την υπερ-στυλιζαρισμένη, ιταλική ταινία μικρού μήκους για την Prada, Castello Cavalcanti, η οποία αποτίει φόρο τιμής στον θρυλικό σκηνοθέτη Federico Fellini).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Μέχρι να ανακοινωθούν νέες πληροφορίες, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τον υπέροχο κόσμο του Wes Anderson, βλέποντας το τρέιλερ του The French Dispatch - με πρωταγωνιστές τους Timothée Chalamet, Saoirse Ronan, Tilda Swinton, Bill Murray και πολλούς ακόμα ταλαντούχους ηθοποιούς.