You: Όσα θέλετε να ξέρετε για την τρίτη σεζόν

Ποιο θα είναι το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του Joe Goldberg;

Ο Joe Goldberg φαίνεται ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει ξανά στις οθόνες σας. Η τρίτη σεζόν του You έρχεται στο Netflix μαζί με τις νέες περιπέτειες του serial killer. Το τέλος της 2ης σεζόν είχε αφήσει τους fans με τον Joe και τη Love να περιμένουν το παιδί τους και το φαινομενικά τέλειο κορίτσι με το οποίο έπαθε εμμονή ο πρωταγωνιστής να αποκαλύπτει σταδιακά ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. 

Όσα θέλετε να ξέρετε για την τρίτη σεζόν του You:

Η τρίτη σεζόν έρχεται το 2021.

See you soon, neighbor. YOU S3 is coming.

A post shared by YOU (@younetflix) on


Το You ανανεώθηκε για μια 3η σεζόν που θα αποτελείται από 10 επεισόδια, ανακοίνωσε το Netflix στις 14 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση ακολούθησε μερικές εβδομάδες αργότερα από μία συνέντευξη του Penn Badgley (ο οποίος πρωταγωνίστησε ως Joe Goldberg) στο Entertainment Tonight, όπου άφησε τα νέα να ξεγλιστρήσουν. 

Όταν ρωτήθηκε για την εξέλιξη του χαρακτήρα της Love, ο Badgley είπε: "Τολμώ να πω, νομίζω ότι στην τρίτη σεζόν ..." Και μόλις συνειδητοποίησε αυτό που είχε πει, ο ηθοποιός προσπάθησε να υποχωρήσει λέγοντας, "Δεν ξέρω κυριολεκτικά τίποτα για την τρίτη σεζόν."

Όταν ο Badgley πιέστηκε ακόμα περισσότερο για να απαντήσει αν θα υπάρξει συνέχεια του You στο Netflix, ο ηθοποιός σχολίασε: "Τεχνικά δεν μπορώ πω... Εννοώ, ανεπίσημα". Και κάπως έτσι φαίνεται ότι έχουμε μια απάντηση!

Οι Penn Badgley και Victoria Pedretti επιστρέφουν.


Το Netflix επιβεβαίωσε ότι ο Badgley (Joe) και η Pedretti, η οποία παρουσιάστηκε στη 2η σεζόν ως Love Quinn, θα επαναλάβουν τους ρόλους τους στην σεζόν 3. Το υπόλοιπο καστ θα ανακοινωθεί αργότερα.

Είστε οι συν-δημιουργοί Sera Gamble, ο οποίος είναι επίσης ο showrunner, και ο Greg Berlanti, επιστρέφετε και ως εκτελεστικοί παραγωγοί.

Όσο για τη δυναμική μεταξύ του Joe και της Love στην τρίτη σεζόν, η Sera Gamble, συνδημιουργός και showrunner της σειράς αποκάλυψε στο podcast του Us Weekly, Watch With Us: "Έρχεται ένα μωρό και η Love έχει μετατοπιστεί από το τέλειο κορίτσι που προσπαθεί να κερδίσει στο πραγματικό κορίτσι, που ίσως δεν είναι αυτό που περίμενε, είναι κάτι περισσότερο σαν σύζυγος".

"Νέο αίμα" μπαίνει στην 3η σεζόν.


Τον Οκτώβριο του 2020, ανακοινώθηκε ότι οι Badgley και Pedretti θα ενωθούν με δύο νέους χαρακτήρες στην επερχόμενη τρίτη σεζόν του You. Όπως σημειώνεται σε έναν από τους λογαριασμούς του Netflix στο Twitter, "Fresh blood join You Season 3: Η Shalita Grant θα παίξει τη Sherry, μια" Mom-fluencer "που εμφανίζεται ως μια προσγειωμένη μητέρα, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα κακό κορίτσι που προσποιείται ότι καλωσορίζει τη Love στον κοινωνικό της κύκλο".

Love is complicated.

A post shared by YOU (@younetflix) on

Στη νέα σεζόν θα συμμετάσχει επίσης και ο Travis VanWinkle, ο οποίος "θα υποδυθεί τον πλούσιο Cary, που προσκαλεί τον Joe στον κύκλο του". Το ποιος από όλους τους χαρακτήρες θα επιβιώσει είναι απλά εικασίες. 

Η συγγραφέας γράφει περισσότερα sequels.

You: Όσα θέλετε να ξέρετε για την τρίτη σεζόν
You: A Novel
Atria/Emily Bestler
Booksamazon.com

Ενώ η πρώτη σεζόν του You βασίστηκε στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Caroline Kepnes, η 2η σεζόν είναι εμπνευσμένη από το sequel Hidden Bodies.  Μέχρι τώρα, δεν υπάρχουν άλλα βιβλία για τον Joe Goldberg, αλλά μπορεί να κυκλοφορήσουν σύντομα. Στο βιογραφικό της στο Twitter, η Kepnes δηλώνει έξυπνα, "Ναι, γράφω ένα τρίτο βιβλίο του Joe. Και ένα τέταρτο. Όχι, δεν έχω τελειώσει ακόμα". 

Η Kepnes είπε στο i News τον Σεπτέμβριο του 2019 ότι στο τρίτο βιβλίο, ο Joe αποφασίζει να μετακομίσει σε ένα μικρό νησί: "Μετακομίζει εκεί για λόγους αγάπης, για το μεγαλύτερο καλό. Αλλά τότε ανακαλύπτει ότι δεν υπάρχουν δολοφονίες, επειδή είναι εξαρτάται ο ένας από τον άλλον. Ήταν μια συναρπαστική πρόκληση να καταλάβουμε πώς μπορείς να σκοτώσεις ανθρώπους σε ένα μέρος όπου υπάρχει τόση οικειότητα στην κοινότητα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ