Αυτή η σκηνή στο Crown ήταν ιδέα της Helena Bonham Carter

Η ηθοποιός μίλησε για τον χαρακτήρα της πριγκίπισσας Margaret που υποδύεται στη δημοφιλή σειρά του Netflix.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με την 4η σεζόν του The Crown να έρχεται στο Netflix σε λιγότερο από έναν μήνα, η Helena Bonham Carter αποκάλυψε ότι ένα κρίσιμο μέρος μιας πολύ σημαντικής σκηνής ήταν δική της ιδέα. Η ηθοποιός είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν από την έναρξη της σειράς ότι ένιωσε πώς ο χαρακτήρας της - η πριγκίπισσα Margaret - έκρυβε μια συμπόνια για την πριγκίπισσα Diana.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η επερχόμενη σεζόν αναμένεται με ενθουσιασμό καθώς παρουσιάζονται η  Emma Corrin ως πριγκίπισσα της Ουαλίας και η Gillian Anderson ως Margaret Thatcher.  Παράλληλα με αυτούς τους τεράστιους νέους ρόλους, θα καλωσορίσουμε ξανά την αγαπημένη του κοινού, Helena Bonham Carter, η οποία εξηγεί πώς της ήρθε η ιδέα για τον τρόπο που θα αντιδρούσε ο χαρακτήρας της στην είδηση του γάμου της Diana με τον Κάρολο.

Δήλωσε ότι γίνεται γρήγορα σαφές "...ότι πριν από το γάμο υπάρχουν μεγάλα προβλήματα", αλλά στη σειρά του Netflix η οικογένεια ενθαρρύνει τον πρίγκιπα Κάρολο να προχωρήσει στον γάμο με την Diana ανεξάρτητα από αυτά". 

"Θα μου άρεσε να πιστώσω σε μένα μια ιδέα. Είπα, 'Περιμένετε, δεν είμαι πραγματικά μέρος αυτού'. Όλοι με κοίταξαν - ίσως αυτό να το φαντάστηκα, αλλά είπα: "Λοιπόν, δεν θα ενθαρρύνω την παρέμβαση σε έναν γάμο όταν - πίσω στην πρώτη σεζόν που ήμουν η Vanessa Kirby - όλη μου η ζωή καταστράφηκε από την αδερφή μου παρεμβαίνοντας στο γάμο μου'."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ηθοποιός συνέχισε εξηγώντας ότι η πριγκίπισσα Margaret θα ένιωσε συμπόνια για την Diana. "Είδε τον Τύπο να επιλέγει την Diana όπως ήταν εκείνη και ως ένα πρότυπο μόδας. Ήξερε όμως ότι αυτό θα ήταν ένας μήνας του μέλιτος - ο Τύπος γυρίζει γρήγορα. Είναι ένα περίπλοκο πράγμα, ο γάμος με τη βασιλική οικογένεια. Δεν είναι μόνο συναίσθημα... είναι δουλειά και υπάρχει καθήκον. Νομίζω ότι μπορεί να δει ότι η Diana είναι πολύ νέα".