Το νέο ντοκιμαντέρ για την Audrey Hepburn

Το φιλμ περιλαμβάνει συνεντεύξεις του γιου της Sean Herburn Ferrer και της Claire Waight Keller.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H ζωή της Audrey Hepburn είναι το αντικείμενου του νέου ντοκιμαντέρ της ομάδας που ήταν υποψήφια για βραβείο BAFTA για το φιλμ McQueen. Το Audrey, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε DVD αλλά και σε streaming από τις 30 Νοεμβρίου, θα παρουσιάσει υλικό που δημοσιεύεται για πρώτη φορά, καθώς και συνεντεύξεις από μέλη της οικογένειας της διάσημης ηθοποιού.

Δεν είναι λίγα τα ντοκιμαντέρ που έχουν βγει για την Audery Hepburn, το αθάνατο είδωλο της μεγάλης οθόνης, ωστόσο αυτή τη φορά οι συντελεστές υπόσχονται μια αποκαλυπτική ματιά της θρυλικής αυτής προσωπικότητας προκειμένου να μάθουμε ποια ήταν πέρα από την λαμπερή παρουσία της.

Το νέο ντοκιμαντέρ για την Audrey Hepburn

Η δύσκολη παιδική ηλικία της ηθοποιού που μεγάλωσε στη Ολλανδία στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο είχε σαν αποτέλεσμα "μια μακροχρόνια μάχη με τα τραύματα που της άφησε το παρελθόν της... και επισκίαζε την προσωπική της ζωή”, αναφέρει το δελτίο τύπου.

Το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει μια σειρά από συνεντεύξεις, του γιου της Sean Hepburn Ferrer, της πρώην καλλιτεχνικής διευθύντριας του οίκου Givenchy, Claire Waight Keller, και του επίτιμου διευθυντή σχεδιασμού του Tiffany, John Loring. Σαν ένα φόρο τιμής στο πάθος της Hepburn για το μπαλέτο, τρεις χορεύτριες θα αναπαραστήσουν κεφάλαια της ζωής της.

Audrey

"Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από εκείνους που την γνώριζαν καλύτερα, σε συνδυασμό με σπάνιο αρχειακό υλικό”, λέει η σκηνοθέτης Helena Coan. "Ωστόσο, θέλοντας να το πάμε ένα βήμα πιο πέρα, συνεργαστήκαμε με τον πολυβραβευμένο Βρετανό χορογράφο Wayne McGregor CBE, δημιουργώντας σκηνές εμπνευσμένες από την αγάπη της για τον χορό, συνθέτοντας έτσι ένα πολύ συναισθηματικό πορτραίτο της Audrey. Ο χορός μεγεθύνει τον συναισθηματικό της κόσμο και προσφέρει ένα δραματικό, θεατρικό χαρακτήρα, καθώς και ένα πλούσιο οπτικό λεξιλόγιο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ ξανά σε ντοκιμαντέρ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ