Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας του Wes Anderson, The French Dispatch

Ετοιμαστείτε να δείτε τον Timothée Chalamet στην μπανιέρα.

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Wes Anderson, The French Dispatch, δίνοντας μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθήσει. Υπέροχα συμμετρικό, το trailer ξεκινά σε ένα δωμάτιο εκτύπωσης και μας συστήνει γρήγορα τον πρωταγωνιστή Arthur Howitzer Jr. (Bill Murray), έναν αμερικανό δημοσιογράφο που εργάζεται σε έναν εκδοτικό οίκο που φέρει το όνομα The French Dispatch. 

Καθώς συνεχίζεται το δίλεπτο κλιπ, παρουσιάζονται τα τρία storylines της ταινίας που φέρνουν στη ζωή μια συλλογή από ιστορίες που δημοσιεύτηκαν στο French Dispatch: Την ιστορία "The Concrete Masterpiece”, αυτή που πρωταγωνιστεί ο Timothée Chalamet - "Revisions to a Manifesto” – η οποία βασίζεται στις διαμαρτυρίες στη Γαλλία το Μάιο του 1968 και που βλέπουμε τον ηθοποιό στη μπανιέρα - και τέλος, "The Private Dining Room".

Η ιστορία εκτυλίσσεται στην πόλη Angoulême της νοτιοδυτικής Γαλλίας και το καστ  συγκεντρώνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood: Tilda Swinton, Frances McDormand, Bill Murray, Benicio del Toro, Owen Wilson, Adrien Brody, Saoirse Ronan, Willem Dafoe, Christoph Waltz, Rupert Friend, Léa Seydoux, Elisabeth Moss, Kate Winslet και Jason Schwartzman.