Η νέα ταινία του Wes Anderson με τον Timothée Chalamet έχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας

Η πλοκή και το all star cast της νέας ταινίας του σκηνοθέτη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τον Δεκέμβριο του 2018 είχε ανακοινωθεί ότι ο Timothée Chalamet θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Wes Anderson, The French Dispatch, και τώρα ανακοινώθηκε (επιτέλους) η ημερομηνία κυκλοφορίας. Η 10η ταινία υπό τη σκηνοθετική ματιά του Anderson θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 24 Ιουλίου 2020. 

Παρά τα όσα γράφτηκαν σχετικά με την πλοκή της ταινίας, δεν πρόκειται για ένα φιλμ 4 ωρών ή μιούζικαλ, όπως υποστήριζαν οι αρχικές φήμες.  Η εταιρεία διανομής, Searchlight Pictures, περιγράφει την ταινία ως μία "ερωτική επιστολή προς τους δημοσιογράφους". Θα σας μεταφέρει στο Παρίσι του 1950 όπου ένας Αμερικάνος ξέμεινε μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και θέλει να φτιάξει ξανά τη ζωή του. Στήνει την δική του επιχείρηση, ένα περιοδικό, που στόχο έχει να γράφει ό,τι θέλει χωρίς περιορισμούς - μια ανάγκη που τον δυσκολεύει αρκετά στην πορεία. 

Η ιστορία εκτυλίσσεται στην πόλη Angoulême της νοτιοδυτικής Γαλλίας και το καστ  συγκεντρώνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood: Tilda Swinton, Frances McDormand, Bill Murray, Benicio del Toro, Owen Wilson, Adrien Brody, Saoirse Ronan, Willem Dafoe, Christoph Waltz, Rupert Friend, Léa Seydoux, Elisabeth Moss, Kate Winslet και Jason Schwartzman.

Μέχρι τότε, μπορείτε να απολαύσετε τον Timothée Chalamet στα φετινά Όσκαρ, καθώς θα εκτελεί χρέη παρουσιαστή μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών.