Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την ταινία Spencer

Η ταινία για την πριγκίπισσα Diana πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021.

Όταν αποκαλύφθηκε ότι η Kristen Stewart θα πρωταγωνιστήσει ως πριγκίπισσα Diana στη νέα ταινία Spencer, ο κόσμος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Και τώρα που κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της Stewart ως Diana, είναι σαφές ότι η ηθοποιός έχει υποστεί σημαντική μεταμόρφωση για τον ρόλο. Τι άλλο γνωρίζουμε όμως για την ταινία Spencer;

Θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021.

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2021, πριν τη συμπλήρωση των 25 χρόνων από τον θάνατο της πριγκίπισσας. Η Diana έχασε τη ζωή της το 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και το 2022 θα σηματοδοτήσει την επέτειο των 25 χρόνων από το τραγικό αυτό συμβάν.

Τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.

Καθώς η πανδημία του COVID-19 βρίσκεται σε εξέλιξη, τα γυρίσματα οποιασδήποτε σειράς ή ταινίας αποτελούν πρόκληση. Ωστόσο, η κύρια φωτογραφία της ταινίας Spencer δείχνει τη Stewart να φωτογραφίζεται στο Schlosshotel Kronberg της Γερμανίας, το οποίο πρόκειται να παρουσιαστεί ως Sandringham.

Εξερευνά ένα Σαββατοκύριακο από τη ζωή της πριγκίπισσας Diana.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου, το Spencer ακολουθεί τη Diana "καθώς περνά τις διακοπές των Χριστουγέννων με τη βασιλική οικογένεια στο κτήμα Sandringham στο Νόρφολκ και αποφασίζει να διαλύσει τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Κάρολο". Η ταινία εξελίσσεται τον Δεκέμβριο του 1991, έναν χρόνο πριν ο Κάρολος και η Diana ανακοινώσουν τον χωρισμό τους στον κόσμο. Όπως εξηγεί το δελτίο τύπου, "Ο γάμος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει από καιρό παγώσει. Αν και οι φήμες για το διαζύγιο πληθαίνουν, η ανακωχή είναι επιβεβλημένη για τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Sandringham Estate.

Ένα all star καστ  ζωντανεύει την ιστορία της πριγκίπισσας Diaba.

Η Stewart θα υποδυθεί την πριγκίπισσα της Ουαλίας και συνοδεύεται από τον υποψήφιο για το βραβείο BAFTA, Timothy Spall, την υποψήφια για Όσκαρ, Sally Hawkins και τον Sean Harris. Ο Pablo Larraín, υπεύθυνος για το ντοκιμαντέρ Jackie και το Neruda, υπογράφει τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο γράφει ο Steven Knight, των Locke, Peaky Blinders και Dirty Pretty Things.

Η Stewart έχει εμβαθύνει στον  ρόλο της.

Σε ένα δελτίο τύπου για την ταινία, η Stewart αποκάλυψε: "Το Spencer είναι μια κατάδυση μέσα σε μια συναισθηματική φαντασία για το ποια ήταν η Diana σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής στη ζωή της. Είναι μια φυσική εξέλιξη καθώς ενώνονται όλα τα κομμάτια της, αρχής γενομένης με το όνομά της" Spencer. Είναι μια σκληρή προσπάθεια για να επιστρέψει στον εαυτό της, καθώς η Diana προσπαθεί να κρατήσει αυτό που σημαίνει το όνομα Spencer γι' αυτήν". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Stewart μίλησε για την επικείμενη ταινία κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Jimmy Kimmel Live! τον Νοέμβριο του 2020: "Είναι δύσκολο να μην αισθάνεσαι προστατευτικά απέναντί της [στην πριγκίπισσα Νταϊάνα]. Ήταν τόσο νεαρή ... η προοπτική όλων είναι διαφορετική και δεν υπάρχει τρόπος να τα κάνεις όλα σωστά ... ποιο είναι το γεγονός σε σχέση με την προσωπική εμπειρία". "Ήμουν πολύ μικρή όταν πέθανε" σχολίασε η ηθοποιός.

Η πρωταγωνίστρια ανησυχεί για την προφορά.

Η Stewart αποκάλυψε επίσης πως είναι αποφασισμένη να τελειοποιήσει την προφορά της ώστε να είναι πανομοιότυπη με εκείνη της πριγκίπισσας και πώς κάνει μαθήματα ώστε να το καταφέρει. "Η προφορά είναι αυτή που με φοβίζει περισσότερο γιατί ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά αυτή τη φωνή. Ήδη το δουλεύω με τον δάσκαλο μου”.

Η ταινία θα περιλαμβάνει αρκετές περούκες.

Όταν o Kimmel ρώτησε την Stewart αν θα κάνει το κούρεμα της Diana ή θα φορέσει περούκα για το ρόλο, η ίδια απάντησε: "Έχει πολύ ένα πολύ συγκεκριμένο look", εξήγησε η Stewart, "οπότε πρόκειται να τα φτιάξουμε ... Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω μόνο με τα μαλλιά μου".