Ο Weeknd μποϊκοτάρει τα Grammys επ 'αόριστον

Ο τραγουδιστής λέει ότι δεν θα υποβάλει πλέον τη μουσική του προς εξέταση στα βραβεία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Weeknd μποϊκοτάρει τα Grammy Awards. Σε μια νέα δήλωση στους The New York Times, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι δεν θα αφήσει την εταιρεία του να καταθέσει τη μουσική του προς εξέταση στα Grammys, επισημαίνοντας τις "μυστικές επιτροπές" που συμμετείχαν στη διαδικασία ψηφοφορίας για την τελετή απονομής.

"Λόγω των μυστικών επιτροπών, δεν θα επιτρέψω πλέον στην εταιρεία μου να υποβάλει τη μουσική μου στα Grammys", δήλωσε ο μουσικός. Οι Times εξηγούν ότι αυτά τα ανώνυμα μέλη της ψηφοφορίας "που εξετάζουν τις αρχικές επιλογές υποψηφιοτήτων από χιλιάδες επαγγελματίες μουσικής που απαρτίζουν τη Recording Academy, της μη κερδοσκοπικής ομάδας πίσω από τα βραβεία, και - για 61 από τις 84 κατηγορίες των Grammys - έχουν τον τελικό λόγο για το ποιος θα περάσει".

Η δήλωση του Abel Tesfaye (σ.σ. το πραγματικό όνομά του καλλιτέχνη) έρχεται δύο μέρες πριν από την τελετή των Grammys στις 14 Μαρτίου, και μήνες αφότου κατηγόρησε δημόσια τα βραβεία για διαφθορά. Τον Νοέμβριο, όταν το άλμπουμ του After Hours, που σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων, δεν έλαβε καμία υποψηφιότητα έγραψε στο Twitter, "Τα Grammys παραμένουν διεφθαρμένα. Χρωστάτε σε μένα, τους θαυμαστές μου και στη διαφάνεια της βιομηχανίας".