N-Plus | Τι είναι η νέα υπηρεσία που ετοιμάζει το Netflix

Η πλατφόρμα έχει σκοπό να προσφέρει μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη και ευχάριστη εμπειρία στους συνδρομητές της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αν παρακολουθώντας Netflix σας έχει δημιουργηθεί ποτέ η επιθυμία για μία πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση του αγαπημένου σας χαρακτήρα σε μία σειρά, για συνεντεύξεις με ηθοποιούς, σκηνοθέτες ή κάποιο άλλο είδος αλληλεπίδρασης με τους υπόλοιπους χρήστες, τότε η ευχή σας σύντομα θα πραγματοποιηθεί. 

Τι είναι το N-Plus

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, το Netflix εξετάζει το ενδεχόμενο να λανσάρει μία νέα υπηρεσία που ονομάζεται N-Plus. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι θα προσφέρει αποκλειστικό, εξειδικευμένο περιεχόμενο που θα σχετίζεται με τις ταινίες και τις σειρές, εμβαθύνοντας πολύ περισσότερο σε πράγματα που αρέσουν στο κοινό να παρακολουθεί όπως ειδήσεις, μουσική, παιχνίδια, podcasts και άλλα. Όπως μεταδίδει το The Next Web, διεξάγεται στοχευμένη έρευνα μέσω των emails των χρηστών του Netflix προκειμένου η πλατφόρμα streaming να βολιδοσκοπήσει κατά πόσο υπάρχει ενδιαφέρον-ζήτηση για την εν λόγω υπηρεσία και να πάρει τις σωστές κατευθύνσεις όσον αφορά στο περιεχόμενο θα ήθελαν να δουν οι χρήστες.

Οι λειτουργίες του

Μία από τις επιλογές που αναφέρονται στο ερωτηματολόγιο ήταν το αν θα ενδιέφερε τους χρήστες το ενδεχόμενο το N-Plus να δημοσιεύει τη μουσική που χρησιμοποιείται στις τηλεοπτικές σειρές, έτσι ώστε στη συνέχεια να μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους λίστες αναπαραγωγής. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει "φαινόμενο ντόμινο", αφού προφανώς εκ των υστέρων θα υπάρχει περισσότερη "κίνηση" στα YouTube, Apple Music, Spotify και τις άλλες πλατφόρμες που προτιμούν για να ακούν και να κατεβάζουν τη μουσική που τους αρέσει. Μία ακόμη πρόταση ήταν να μπορούν οι χρήστες να δημιουργούν λίστες αναπαραγωγής με τις αγαπημένες τους ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές.

Διαβάστε τη συνέχεια στo esquire.com.gr