15 σειρές για να δείτε τον Ιούνιο

Στο Netflix, αλλά και σε κάθε συνδρομητική πλατφόρμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Ιούνιος είναι εδώ και ναι, όλοι θέλουμε να ξεχυθούμε σε παραλίες και λιβάδια για να ευχαριστηθούμε το καλοκαίρι, ακόμη κι αυτό πρέπει να γίνει με μάσκα. Με την κανονικότητα όμως να βρίσκεται ακόμη σε αναμονή εξαιτίας των συνθηκών, το σπίτι μας παραμένει καταφύγιο και οι σειρές μία πολύ καλή διέξοδος, όταν οι πολλές και συνεχόμενες έξοδοι μοιάζουν κάπως παρακινδυνευμένες. Για εκείνα τα βράδια λοιπόν, που θα χρειαστεί να βρίσκεσστε στο σπίτι χωρίς να είναι απαραίτητα επιλογή σας, βρήκαμε 15 σειρές για τον Ιούνιο που προέρχονται από όλες τις συνδρομητικές πλατφόρμες για να έχετε μία πλήρη εικόνα των επιλογών σας που δε βασίζεται εξ ολοκλήρου στο αγαπημένο μας -έτσι κι αλλιώς- Netflix. 

Sweeth Tooth: The Deer Boy, Netflix, 04/06

Ένα αξιολάτρευτο αγόρι που έχει γεννηθεί κατά το ήμισυ... ελάφι προσπαθεί να βρει τρόπο να αλλάξει ζωή σε έναν κόσμο που βάλλεται από κινδύνους. Στο πλευρό του, η όχι και πιο κεφάτη παρέα που υπάρχει. 

Dom, Amazon Prime, 04/06

Αστυνομικό δράμα που βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Victor, ενός αστυνομικού που αφιέρωσε τη ζωή του στον πόλεμο εναντίον των ναρκωτικών. Ο γιος του Pedro στο μεταξύ, ως χρήστης έγινε ένας από τους πιο διαβόητους εγκληματίες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Paraíso, Movistar +, 04/06

Το 1992, οι 15χρονες Sandra, Eva και Malena εξαφανίζονται από μία ντίσκο χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος πίσω τους. Η αστυνομία δείχνει να μην ψάχνει στη σωστή κατεύθυνση, οπότε ο μικρός αδερφός της Sandra, Javi, ξεκινά τη δική του έρευνα μαζί με τους καλύτερούς του φίλους Quino και Álvaro, αλλά και την bully της τάξης του, Zeta.

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr