Ποια σειρά έσπασε το ρεκόρ περισσότερων προβολών στο ΗΒΟ Max;

Το καλύτερο ντεμπούτο original σειράς στο HBO Max.

Πάνω από 555 χιλιάδες νοικοκυριά στην Αμερική επέλεξαν να δουν το spin off της σειράς Gossip Girl στις 4 πρώτες μέρες που έγινε διαθέσιμο στην πλατφόρμα HBO Max, σημειώνοντας ρεκόρ περισσότερων προβολών.

Το Gossip Girl την εβδομάδα της πρεμιέρας του ήταν και ένα από τα top trends στο Instagram με σχεδόν 15 δισεκατομμύρια προβολές σε όλα τα social media, κορυφαίο trend στο Twitter και 5 εκατομμύρια προβολές (impressions) στο TikTok.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου με το πρώτο επεισόδιο από τα συνολικά 12 της σεζόν που θα είναι διαθέσιμα κάθε Πέμπτη. Το καλοκαίρι θα προβληθούν τα πρώτα έξι επεισόδια και το φθινόπωρο τα υπόλοιπα έξι.

Η νέα σειρά διαδραματίζεται εννιά χρόνια μετά το αρχικό Gossip Girl με τους νέους Upper East Siders, τη νέα τάξη μαθητών να γνωρίζουν το Gossip Girl μέσα από μια σελίδα του Instagram. Ο υπεύθυνος της σειράς, Joshua Safran, δήλωσε στο αμερικάνικο Bazaar πως θα ήθελε η σειρά να έχει πολλούς κύκλους: "Το έφτιαξα έτσι ώστε κάθε σεζόν να είναι ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο, ώστε να μην έχουμε το πρόβλημα της πρώτης σειράς, όταν στην σεζόν 3 έπρεπε να πάνε στο πανεπιστήμιο. Νομίζω ότι αυτή τη φορά ήταν η σωστή απόφαση”.

Διαβάστε Επίσης