Gossip Girl | Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πρεμιέρα της σειράς

Πότε θα γίνει η πρεμιέρα και γιατί τα νέα επεισόδια θα είναι διαφορετικά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι fans του Gossip Girl περιμένουν εδώ και πολύ καιρό τα νέα επεισόδια του πολυαναμενόμενου reboot της δημοφιλής σειράς και πλέον ανακοινώθηκε πότε θα γίνει η πρεμιέρα. O συγγραφέας της σειράς Joshua Safran που επέστρεψε στη σειρά μαζί με τους δημιουργούς Josh Schwartz και Stephanie Savage, αποκάλυψε στο Twitter ότι η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται τον Ιούλιο.

Απαντώντας σε ένα tweet του Cosmopolitan, έγραψε "γεια σας κι επίσης η σειρά θα ξεκινήσει τον Ιούλιο".

Το reboot της θρυλικής πλέον εφηβικής σειράς θα έχει για ακόμα μια φορά μια παρέα μαθητών στη Νέα Υόρκη που θα ζουν τα προσωπικά τους δράματα υπό το βλέμμα του Gossip Girl αλλά σύμφωνα με τους δημιουργούς τα νέα επεισόδια θα είναι τελείως διαφορετικά.

Μία από τις μεγαλύτερες διαφορές ανάμεσα στα δύο Gossip Girls θα είναι το diversity στο καστ αλλά και ο χώρος για περισσότερες διαφοροποιημένες ιστορίες.

Στα νέα επεισόδια δεν θα εμφανιστεί η παλιά παρέα αλλά οι χαρακτήρες τους υπάρχουν και επηρεάζουν κατά κάποιο τρόπο τους νέους πρωταγωνιστές που θα υποδύονται οι  Whitney Peak, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Jordan Alexander, Thomas Doherty, Eli Brown, Zión Moreno, Savannah Smith και Tavi Gevinson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ