Το νέο καστ του Gossip Girl κάθεται ξανά στα σκαλιά του Met Museum

Οι πρωταγωνιστές της σειράς συγκεντρώθηκαν στο αγαπημένο σημείο συνάντησης της Serena και της Blair.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε την επόμενη γενιά του Gossip Girl. Σε νέες παπαράτσι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, οι πρωταγωνιστές του reboot του HBOMax συγκεντρώνονται για πρώτη φορά στα σκαλιά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης, αναβιώνοντας ένα εμβληματικό σκηνικό από την πρωτότυπη σειρά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι φανατικοί του Gossip Girl θα αναγνωρίσουν τα σκαλιά του Met Museum καθώς αποτελούσαν κλασικό μέρος συνάντησης για τη Serena van der Woodsen (Blake Lively), την Blair Waldorf (Leighton Meester) και τους "minion" της δεύτερης κατά τη διάρκεια της θητείας τους στο Constance Billard.

Η νέα σειρά του HBO συστήνει στο κοινό μια νέα γενιά ταλέντων, συμπεριλαμβανομένων των Evan Mock, Eli Brown, Zión Moreno, Jordan Alexander, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Savannah Smith, Thomas Doherty και Whitney Peak. Οι πρωταγωνιστές της πρωτότυπης σειράς, όπως η Lively και η Meester, δεν θα κάνουν την εμφάνισή τους, όμως το teen drama θα εξακολουθήσει να συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με την αρχική ιστορία.

"Οκτώ χρόνια αφότου ο αρχικός ιστότοπος έκλεισε, μια νέα γενιά εφήβων από τα ιδιωτικά σχολεία της Νέας Υόρκης μπαίνει στην κοινωνική παρακολούθηση του Gossip Girl. Η σειρά θα ασχοληθεί με το πόσο άλλαξαν τόσο τα κοινωνικά μέσα όσο και η Νέα Υόρκη, στα χρόνια που μεσολάβησαν" αναφέρεται σε μία επίσημη δήλωση για τη σειρά.