Ποιος φέρεται να είναι ο αντικαταστάτης του Harrison Ford στην τελευταία ταινία "Indiana Jones"

Φήμες θέλουν τους δημιουργούς της 5ης ταινίας να επιθυμούν να κάνουν ριζικές αλλαγές στο σενάριο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στους αμετανόητους φαν της σειράς ταινιών "Indiana Jones" μπορεί να φαίνεται αδιανόητο ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να αναλάβει τον ρόλο που ανέδειξε με τέτοια μαεστρία ο Harrison Ford, τον οποίο ενσάρκωσε για πρώτη φορά το 1981. Όταν όμως το όνομα της Phoebe Waller-Bridge πέσει στο τραπέζι, μήπως τελικά αλλάξουν γνώμη;

Διαβάστε Επίσης

Η 37χρονη ηθοποιός λέγεται πως πρόκειται να αντικατασταστήσει τον ηθοποιό στον πρωταγωνιστικό ρόλο της 5ης ταινίας της σειράς, που πρόκειται να προβληθεί στους κινηματογράφους το επόμενο καλοκαίρι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγός Kathleen Kennedy ήθελε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή που θα ξάφνιαζε το κοινό, η οποία όπως συνειδητοποίησε θα ήταν να αντικαταστήσει τον iconic πρωταγωνιστικό αντρικό χαρακτήρα με έναν γυναικείο.

Όπως είχε γίνει γνωστό τους προηγούμενους μήνες, η παραγωγή σταμάτησε τα γυρίσματα ύστερα από ένα σοβαρό ατύχημα του Ford, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει αρκετά η κυκλοφορία της ταινίας. Πάντως η Waller-Bridge έχει φωτογραφηθεί να βρίσκεται στο σετ της ταινίας, γυρίζοντας κάποιες σκηνές. 

Προς το παρόν, δε γνωρίζουμε τίποτε για τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί η καταξιωμένη ηθοποιός, ούτε για τον τίτλο της νέας ταινίας, όμως εκείνο που ψυθιρίζεται στα πηγαδάκια του σετ είναι πως ο ρόλος της Waller-Bridge προορίζεται για τον πρωταγωνιστικό. 

Η υπομονή εστίν αρετή, που θα μας χρειαστεί, αφού θα αναγκαστούμε να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες από την παραγωγή που θα εξηγεί αν οι φήμες αυτές έχουν ίχνος αλήθειας. 

Διαβάστε Επίσης