"Θα με σκοτώσουν;" | Το συγκλονιστικό νέο trailer της ταινίας "Spencer" για την πριγκίπισσα Diana

H Kristen Stewart εντυπωσιάζει ως πριγκίπισσα Diana στη νέα της ταινία.

"Μαμά τι συνέβη κι είσαι τόσο στεναχωρημένη" ρωτάει ο πρίγκιπας William την μητέρα του στο νέο trailer της ταινίας "Spencer”. Λίγα μόνο δευτερόλεπτα αρκούν για να καταλάβει κανείς ότι αυτή η ταινία για τη ζωή της πριγκίπισσας Diana δεν θα είναι σαν τις άλλες.

Η απίστευτη ερμηνεία της Kristen Stewart αλλά και τα πλάνα του σκηνοθέτη Pablo Larrain δείχνουν ότι πρόκειται για ένα αριστοτεχνικό ψυχογράφημα μιας βασανισμένης πριγκίπισσας που προσπαθούσε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή μέσα στο Παλάτι.

"Μου αρέσουν τα απλά πράγματα" ακούγεται να λέει στο trailer ενώ το βλέμμα της δείχνει ότι γνωρίζει καλά ότι δεν θα κατάφερνε να ζήσει όπως θέλει ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Κάποια στιγμή η Diana αναρωτιέται "Θα με σκοτώσουν;" κι ο θεατής γνωρίζει καλά ότι η ταινία δεν θα είναι μια παραλλαγή του The Crown.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν- στο πλευρό της Stewart- οι Timothy Spall, Sally Hawkins, Jack Farthing και Sean Harris. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους αγγλικούς κινηματογράφους στις 5 Νοεμβρίου και σε άλλες ευρωπαικές χώρες τον χειμώνα του 2021.

Δείτε τo trailer

Διαβάστε Επίσης