Μόλις αποκαλύφθηκε το θέμα της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Christopher Nolan

Δύο πολλοί γνωστοί ηθοποιοί ήδη κλείδωσαν για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τι κι αν το Tenet δύσκολα το κατάλαβαν όσοι το είδαν, η τελευταία ταινία του Christopher Nolan συζητήθηκε αρκετά τόσο για το ιδιαίτερο περιεχόμενό της, όσο για την άρνηση του σκηνοθέτη να προβληθεί το φιλμ του "στο σπίτι" εν μέσω lockdown. Και παρά τα όσα ειπώθηκαν, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης, τον οποίο ευγνωμονούμε για την τριλογία Batman με τον Christan Bale, αλλάζει σελίδα και προχωρά στη δημιουργία της νέας του ταινίας που θα είναι μάλιστα η 12η στη σειρά.  

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η νέα ταινία του Nolan θα έχει ως θέμα την ατομική βόμβα και ως κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας του, τον θεωρητικό φυσικό J. Robert Oppenheimer, που αποτελεί και τον εμπνευστή της και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαδικασία κατασκευής και εξέλιξής της τη δεκαετία του '40.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ο τίτλος του πρότζεκτ, όμως τα ονόματα των πρωταγωνιστών έχουν δοθεί ήδη στη δημοσιότητα. Ειδικότερα, στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Oppenheimer θα δούμε τον Cillian Murphy, ο οποίος έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Nolan, αναλαμβάνοντας μέχρι τώρα δεύτερους ρόλους στις ταινίες του. Από την άλλη, για τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο, το όνομα της Emily Blunt έχει κλειδώσει, γεγονός που δημιουργεί μεγαλύτερο hype και ανυπομονησία. 

Cillian Murphy - Emily Blunt

Πέρα όμως από τη θέση του σκηνοθέτη, ο Nolan θα βρεθεί και στην παραγωγή, μαζί με τη σύζυγό του και συνεργάτη του, Emma Thomas. Για τον διάσημο σκηνοθέτη, θα είναι η πρώτη ταινία που θα δημιουργήσει εκτός της Warner Bros., γεγονός που σηματοδοτεί το τέλος της 20ετούς συνεργασίας του με τα στούντιο. Αντίθετα, η Universal ανέλαβε τη χρηματοδότηση και τη διανομή, ύστερα από μάχη με τη Sony και την Apple για τα δικαιώματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, προκειμένου ο Nolan να συμφωνήσει με τα στούντιο, απαίτησε να έχει τον πλήρη καλλιτεχνικό έλεγχο, το παράθυρο των 100 ημερών από την πρεμιέρα στο σινεμά μέχρι την κυκλοφορία σε διαδικτυακές πλατφόρμες, όπως και να μην κυκλοφορήσει κάποια ταινία 3 εβδομάδες πριν και μετά την πρεμιέρα της ταινίας του. 

Διαβάστε Επίσης