Όλα όσα γνωρίζουμε για το "House of Gucci"

Η ταινία που θα ξετυλίξει την ιστορία του πιο σοκαριστικού εγκλήματος στον χώρο της μόδας.

Πέρα από τη δολοφονία του Gianni Versace που συντάραξε το κοινό, μία ιστορία που έφερε στο προσκήνιο το 2017 ο Ryan Murphy, ένα ακόμα έγκλημα στον χώρο της μόδας μέχρι σήμερα, εξακολουθεί να προκαλεί σοκ 26 χρόνια μετά. Η δολοφονία του Maurizio Gucci αποκτά ενδιαφέρον όταν συνειδητοποιείς πως ο ηθικός αυτουργός ήταν η ίδια η πρώην σύζυγός του, Patrizia Reggiani. Και ο Ridley Scott ξέρει ακριβώς πώς θα διηγηθεί την ιστορία αυτή.  

Διαβάστε Επίσης

Το trailer

Πέρα από τις πρώτες εικόνες που είχαμε δει μέσα από το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες, ένα δεύτερο αναρτήθηκε στα social media, δίνοντάς μας μια πιο ολοκληρωμένη γεύση για το τι θα παρακολουθήσουμε σύντομα στους κινηματογράφους.

Η ημερομηνία πρεμιέρας

Όπως έχει γίνει γνωστό και αφού τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν τον περασμένο Μάιο, η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου. 

Το καστ

Ένα all-star καστ επιστρατεύθηκε για τη μεταφορά της ιστορίας στη μεγάλη οθόνη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα παρακολουθήσουμε τη Lady Gaga και τον Adam Driver, ένα δυνατό δίδυμο, όπως μαρτυρούν πηγές. Μαζί τους θα εμφανιστούν και ο Al Pacino, ο αγνώριστος Jared Leto, o Jeremy Irons και η Salma Hayek. Μάλιστα, η τελευταία εξύμνησε την υποκριτική δεινότητα της Gaga, λέγοντας πως : "είναι απίστευτα ταλαντούχα, έξυπνη. Και πάνω απ'όλα αυτά, έχει κι άλλες ικανότητες που δε διαθέτει κάθε λαμπρός ηθοποιός, όπως είναι πολύ καλή με την προφορά. Φυσικά και έχει ένα φανταστικό αυτί. Αυτοσχεδιάζει εξαιρετικά και είναι κάτι που δεν το έχουν όλοι. Πραγματικά ενσάρκωσε τον χαρακτήρα. Το επίπεδο της δέσμευσης - το έχω δει ίσως μία ή δύο φορές σε κάποιον, να δεσμεύεται τόσο με ένα χαρακτήρα όπως εκείνη. Και είναι επίσης μία εξαιρετική team player."

house of gucci

Η πλοκή

Η ταινία που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Sara Gay Forden, που κυκλοφόρησε το 2000, θα έχει φυσικά στο επίκεντρο την ιστορία της δολοφονίας, όμως θα εμβαθύνει και στις σχέσεις της οικογένειας και σε όλο το παρασκήνιο του οίκου Gucci. Όπως θα εξηγήσει και ο CEO της Gucci, Marco Bizzari, η εταιρεία βοήθησε αρκετά την παραγωγή, δίνοντας πρόσβαση στα παλιά αρχεία του οίκου, σε ό,τι αφορά τη μόδα της εποχής, ενώ παράλληλα παραχώρησε την ελευθερία στους συντελεστές να δημιουργήσουν ανεμπόδιστα.

Η δυσαρέσκεια της οικογένειας Gucci

Ύστερα από τις πρώτες εικόνες, η Patrizia Gucci, η κόρη του Paolo Gucci, που υποδύεται ο Jared Leto, είχε τις ενστάσεις της για την ταινία. Ειδικότερα, δήλωσε πως όλα τα μέλη των Gucci είναι πολύ δυσαρεστημένα με το αποτέλεσμα, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος πως με απώτερο σκοπό το κέρδος, η ταινία εισέβαλλε στην ιδιωτικότητα της οικογένειάς τους. Από την άλλη, η ίδια υπογράμμισε πως δεν συμφωνεί καθόλου με τις επιλογές του Leto και του Pacino να ενσαρκώσουν τα συγκεκριμένα μέλη της οικογένειάς της. Πιο συγκεκριμένα είχε πει πως "ο παππούς μου ήταν ένας πολύ όμορφος άνδρας, όπως όλοι οι Gucci, και πολύ ψηλός με μπλε μάτια και πολύ κομψός. Τον υποδύεται ο Al Pacino που δεν είναι πολύ ψηλός και αυτή η φωτπγραφία τον δείχνει εύσωμο, κοντό, πολύ άσχημο. Είναι ντροπή γιατί δε μοιάζει καθόλου (με τον Aldo Gucci)."

Διαβάστε Επίσης