Οι ταινίες του Netflix για τις οποίες θα μιλούν όλοι τους επόμενους μήνες

Από το Don't Look Up και την Marilyn Monroe της Ana de Armas, μέχρι τον Maradona του Sorrentino και το νέο αστυνομικό θρίλερ με τον Tom Hardy.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι πρωτότυπες ταινίες του Netflix έχουν πάντοτε το ενδιαφέρον τους, ειδικά από τη στιγμή που η δημοφιλής πλατφόρμα streaming φροντίζει διαρκώς να ανεβάζει τον πήχη (κυρίως σε μπάτζετ) ώστε να μπορέσει να υπερκεράσει τον ανταγωνισμό, που η αλήθεια είναι πως ισχυροποιείται διαρκώς. Όλα όσα έρχονται λοιπόν μετά το Red Notice, τόσο τον τελευταίο μήνα του 2021 όσο και τους πρώτους μήνες του 2022.

The Hand of God

Ο εξαιρετικός Paolo Sorrentino παρουσιάζει την πιο προσωπική του ταινία, που αφορά ασφαλώς -έμμεσα- τον Diego Maradona. Ουσιαστικά πρόκειται για την ιστορία ενός παιδιού που μεγαλώνει στη Νάπολη των 80s και πώς η άφιξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών στην πόλη άλλαξε τη ζωή του.

Don't Look Up

Η νέα ταινία του Adam McKay, του σκηνοθέτη των Vice (2018), Ant-Man (2015) και Hustlers (2019) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Δεκεμβρίου στο Netflix. Eίναι μία κωμωδία που συνδυάζει την επιστημονική φαντασία με τα αποκαλυπτικά σενάρια. Η ιστορία διαδραματίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου δύο άσημοι αστρονόμοι που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ανακαλύπτουν έναν μετεωρίτη που θα μπορούσε να καταστρέψει τη γη.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr